class="page-template-default page page-id-694 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Actie September “Sporters-beleven-meer”

Krijg zomaar 120€ cadeau bij het starten tijdens september!!

Start je of boek je één van de “start to golf” cursussen bij “Hole-in-One” tijdens de maand september dan krijg je van ons een 4 beurtenkaart voor op de simulator met een waarde van maar liefst 120€ cadeau. Deze kan je spenderen tijdens de cursus om je golfswing of golfspel nog sneller onder de knie te krijgen.

3 x sneller leren golfen op de simulator!!

Wegens de zeer snelle groei van diverse softwaresystemen is deze technologie bij de serieuze golfers niet meer weg te denken. Door de zeer grote visuele feedback kan men fouten véél beter tonen en verbeteren waardoor de snelheid van aanleren van een perfecte golfswing tot 3 keer vlugger gaat dan traditioneel lesgeven. Vele golfers staan uren lang ballen weg te meppen op de drivingrange zonder enige feedback waardoor de meeste gefrustreerd van de drivingrange gaan. Bij “Hole-in-One” sla je gemiddeld 40 ballen per half uur en ga je met héél véél informatie naar huis. Ook sta ik “Keith De Vlamynck” steeds vrijblijvend klaar om jullie bij te sturen waar nodig met technische kennis over de golfswing.

In maar liefst 1 seizoen onder de hcp 36?? het kan!

Maar liefst 90% van onze leden die bij ons een “start to golf” cursus volgden spelen na 1 seizoen met een hcp onder de 36.
Maar liefst 70% van onze leden zelfs onder de 25Hcp.
En op deze cijfers zijn we zéér fier want wie start na de zomer kan alle technieken de hele winter door aanleren en beoefenen en van zodra je klaar bent komt het golfseizoen eraan en krijg je van mij de vleugels om de mooie sport buiten te gaan bespelen. zo kan je de hele zomer lang spelen en genieten, en komt de winter weer in aantocht?… dan weet je ons zeker wonen en kom je gezellig de winter door weer je techniek verbeteren. Zo maak je de cirkel rond en geniet je 365 dagen van je golfspel.

Hoe inschrijven??

Heel éénvoudig. Kom en spring gerust eens binnen maar geef ons best een seintje zodat ik de tijd kan vrij maken om alles mooi uit te leggen.

Tot één dezer dagen??

Keith De Vlamynck
GSM 0496/68-20-10

 Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be