class="page-template page-template-page-blog page-template-page-blog-php page page-id-879 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Blog

Nieuwe golfcursussen bij Hole in One

Geplaatst op: 28 oktober 2021

Na het grote succes  van net voor de Coronapandemie en nu reeds al meerdere geïnteresseerden heb ik besloten om terug op verschillende avonden groepslezingen of -lessen te geven. Deze lessen of lezingen zijn specifiek bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over de juiste golfswingtechniek. De lessen zullen gegeven worden in een gemakkelijke taal zodat ook startende golfers vlot mee kunnen volgen. Er is dan ook geen specifieke voorkennis vereist. Momenteel staan er 8 lessen gepland die op verschillende dagen gevolgd zullen kunnen worden. Voor elke les geldt dat er een specifiek thema zal worden aangesneden.

Lees meer


Halloween Griezelweekend 2021

Geplaatst op: 13 oktober 2021

Vorig jaar kon ons inmiddels bekende Halloween Griezelweekend uiteraard vanwege de Coronapandemie niet doorgaan. Dit jaar is ze echter helemaal terug van weggeweest! We gaan er opnieuw een geweldig en bovendien lekker griezelig Halloweenweekend van maken bij indoorgolf Hole in One in Maldegem! Wil jij ook graag samen met je partner, je gezin, je vrienden of je familie een onvergetelijke (en kindvriendelijke) Halloweenavond beleven? Dan ben je op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 bij ons aan het juiste adres!

Lees meer


Buiten minigolfen terug mogelijk!

Geplaatst op: 6 mei 2021

Langzaam maar zeker lijkt het tij (eindelijk) te keren. De overheid heeft dan ook verschillende versoepelingen doorgevoerd. Deze versoepelingen hebben er voor gezorgd dat ook wij opnieuw (gedeeltelijk) onze deuren mogen openen. Vanaf komende zaterdag 8 mei 2021 is het terug mogelijk om bij ons te komen minigolfen. Dit kan telkens gebeuren op: 

  • Zaterdag van 14h00 tot 19h00;
  • Zondag van 14h00 tot 19h00; 
  • Woensdag van 14h00 tot 19h00; 

Tot dusver is spelen wel uitsluitend buiten mogelijk. Wij mogen u ook terug drankjes en lekkernijen serveren, maar ook dat uitsluitend buiten op ons gezellige en zonnige terras. 

We kijken er alvast naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen!  


Heropening minigolf op zondag 7 maart 2021!

Geplaatst op: 7 maart 2021

Na contact te hebben opgenomen met verschillende diensten hebben wij eindelijk groen licht gekregen om onze outdoor minigolf te mogen heropenen. Dit zorgt er voor dat jullie terug bij ons kunnen komen spelen! Vooralsnog openen wij uitsluitend op zondag onze deuren en dit tot 1 mei. Daarna, na 1 mei, zal dit terug volgens onze normale openingsuren zijn.  De eerste keer dat we jullie terug verwelkomen is komende zondag 14 maart 2021 vanaf 14 uur tot 19 uur. 

Belangrijk om rekening mee te houden is dat de bubbels slechts mogen bestaan uit maximaal vier personen. Bovendien kan er uitsluitend buiten worden gespeeld. Om ervoor te zorgen dat alles correct verloopt is het ook tijdelijk verplicht om op voorhand te reserveren. Deze reservatie kan telefonisch gebeuren op het nummer 0496-68-20-10, per mail of via onze sociale mediakanalen.

Gelieve er tot slot ook rekening mee te houden dat het tijdelijk niet mogelijk is om met Bancontact te betalen. Betaling kan dan ook uitsluitend gebeuren cash of met Payconiq. 

We kijken er in ieder geval naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen!  

 


Hole-in-One Black Friday acties!

Geplaatst op: 26 november 2020

Beste golfers,

Het is weer zover! Er zijn maar weinig dingen die dit jaar normaal zijn, maar onze Black Friday-aanbiedingen zijn er wel gewoon weer! Dit jaar pakken we bovendien niet uit met één, maar wel met zomaar even twee acties! Het gaat hierbij om de volgende:

  1. Een exclusief aanbod voor slechts 25 personen;
  2. Een verlenging van een bestaand lidmaatschap voor één jaar met gratis vijf uur simulator t.w.v. 150 euro);

Let op! Onze Black Friday-acties zijn uitsluitend geldig vandaag, vrijdag 27 november 2020. Deze aanbiedingen verlopen deze avond om 23h59. Wacht dus niet te lang en zorg dat u van deze exclusieve voordelen kunt genieten!

Lees meer


Halloween Griezelweekend 2020

Geplaatst op: 4 oktober 2020

Net zoals de voorbije jaren het geval was organiseren we ook dit jaar terug een heus Halloweenweekend! Bent u op zoek naar iets leuks om te doen tijdens het Halloweenweekend? Dan verwelkomen we u graag in onze indoorgolf op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober. Het decor van onze indoorgolf zal door ons traditiegetrouw in een leuke Halloweensfeer worden ondergedompeld. De voorgaande jaren was dit weekend een groot succes en we hopen dat succes ook dit jaar samen met u uiteraard terug te kunnen evenaren!

Lees meer


Corona-maatregelen

Geplaatst op: 3 mei 2020

Na een 7-tal weken gesloten te zijn gaan we geleidelijk aan en met goedkeuring van de overheid onze buitenactiviteit terug openen op 5 mei. Uiteraard gelden er hiervoor wel verschillende maatregelen welke gerespecteerd dienen te worden. Alvorens ons een bezoek te brengen willen wij jullie voorbereiden zodat alles vlot verloopt en wij jullie zo goed mogelijk kunnen beschermen.

Lees meer


Uw clubsnelheid verhogen zonder harder te slaan? Het kan!

Geplaatst op: 12 februari 2020

Zo’n anderhalve maand geleden waren we met een 30-tal die onze voordracht over de slice hebben gevolgd. Deze maand proberen we dit in de zelfde lijn door te trekken met onze volgende voordracht. Hoe kunt u meer clubsnelheid creëren zonder harder te slaan? Een hogere clubsnelheid betekent namelijk ook een hogere balsnelheid evenals een grotere afstand. We maken dit terug duidelijk aan de hand van een technische uitleg evenals demo’s, maar ook oefeningen en heel wat interessante tips om mee naar huis te nemen! Alles gaat terug door op onze Trackman golfsimulator met videoanalyse. Net zoals de vorige voordrachten hoeft u zelf geen materiaal mee te brengen.

Lees meer


Black Friday bij indoorgolf Hole-in-One!

Geplaatst op: 28 november 2019

Beste golfer, jawel ook Indoorgolf Hole-in-One doet weer mee zoals vorig jaar met de Black Friday. Kom je vrijdag of zaterdag bij ons langs in onze zaak te Maldegem en vernieuw je, je ledenkaart of word je nieuw lid met een lidmaatschap van 1 jaar (29 november 2019 tot 29 november 2020)? In dat geval krijg je voor maar liefst 150 euro gratis aan simulatorbeurten erbij. Een prachtig cadeau en een winter vol golfplezier gegarandeerd. Eenmaal je lid bent bij ons kan je meegenieten van de vele voordelen die we aanbieden aan onze leden. Ook blijf je als lid als eerste op de hoogte van alle acties. 

Lees meer


Slices met uw iron, wood of driver

Geplaatst op: 22 november 2019

Na ons grote succes tijdens onze vorige voordracht over de attack angle hadden wij beloofd om dergelijke voordrachten meerdere keren te laten doorgaan. Zo gaan we het deze maand hebben over slice (afwijkende bal naar rechts) en dit terug aan de hand van technische uitleg en demo’s. De slice is één van de meest voorkomende fouten van vele spelers. Het hard willen slaan naar de bal is daar één van de oorzaken van. Dit geldt echter ook voor het niet gebruiken van het onderlichaam. Tijdens een speciale avond wordt hier uitvoerig aandacht aan besteed.  Dit alles zal weer doorgaan op onze Trackman met de nodige beelden zowel van de golfclubs als van het lichaam. Net zoals bij de vorige voordracht het geval was zullen jullie ook tijdens deze avond niet zelf moeten slaan. Er dient dus geen materiaal meegebracht te worden.

Lees meer


Volgende pagina

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be