class="post-template-default single single-post postid-936 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Halloween minigolf griezelavond op 31 oktober 2018

Op woensdaggavond 31 oktober kan je op onze tweede griezelavond komen minigolfen in  halloweensfeer! Onze minigolf wordt omgebouwd in een heus halloweenthema. Iedereen is van harte welkom, zowel groot als klein. Iedere deelnemer kan zowel binnen als buiten minigolfen of bij slecht weer midgetgolfen. We voorzien bovendien ook voor iedereen die komt spelen een gratis pompoensoep evenals een leuk geschenk. Zou jij dit jaar ook graag een unieke en vooral erg leuke Halloween willen beleven? In dat geval is het absoluut de moeite waard om op 31 oktober te komen mee griezelen in onze indoorgolf! 

Wie?

Iedereen is van harte welkom, zowel kinderen als volwassenen. Er is reeds materiaal beschikbaar vanaf 5 jaar. 

Wanneer? 

Onze Halloween minigolf griezelavond gaat door op 31 oktober. Er kan gespeeld worden tussen 17h00 en 23h55. Het is nodig om voor deze avond op voorhand te reserveren.

Waar?

Op ons gekende adres in de Brielstraat 81A te Maldegem. Er is er zeer ruime en bovendien gratis parking beschikbaar.

Dresscode:

Het is steeds leuk mochten we met zoveel mogelijk personen verkleed kunnen komen spelen. Op deze manier kan er pas echt een op en top halloweensfeer worden gecreëerd in onze indoor & outdoor!

Kostprijs:

Volwassenen betalen 10 euro voor een avondticket incl. pompoensoep en een leuk geschenk.
Kinderen tot 12 jaar of jonger betalen 5 euro incl. pompoensoep en een leuk geschenk.

 

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, heb jij nog geen plannen gemaakt voor 31 oktober en voel je er maar weinig voor om op Halloween gewoon thuis te zitten? Hou je er bovendien wel van om een balletje te slaan? Dan hoef je eigenlijk niet meer te twijfelen! Wij verwelkomen je graag voor een fijne en lekker griezelige avond bij indoorgolf Hole in One te Maldegem!


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be