class="post-template-default single single-post postid-1143 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Halloween Griezelweekend 2019

Vorig jaar hielden we bij Hole in One voor het eerst een heuse Halloweenavond. Meteen kon deze avond rekenen op heel wat interesse waardoor we hebben besloten om deze gezellige griezelavond dit jaar nog eens fijntjes over te doen. Wilt u graag met uw vrienden, familie of gewoon met het gezin een kindvriendelijke Halloweenavond beleven? In dat geval nodigen we u graag uit om tijdens ons griezelweekend van donderdag 31 oktober tot en met zaterdag 2 november 2019 naar onze indoorgolf te komen. Het decor van onze indoorgolf wordt dan traditiegetrouw terug in een heuse Halloweensfeer ondergedompeld.

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten zal er zowel indoor als outdoor geminigolfd kunnen worden. Bij slecht weer kunt u uiteraard naar hartenlust gebruikmaken van onze indoor minigolf en midgetgolf. Voor de kleinsten onder ons is er ook een ongelofelijk leuke snaggolf aanwezig! Iedereen die naar onze gezellige Halloweenavond komt krijgt:

 • Een tas gratis heerlijke pompoensoep;
 • Een lekkere muffin geheel in Halloweensfeer;
 • Een gratis leuk aandenken aan de avond (uitsluitend bij reservering vooraf); 

Heeft u dus nog geen plannen tijdens het Halloweenweekend en wilt u graag de unieke sfeer van Halloween ervaren in een bijzondere setting? Kom dan zeker naar indoorgolf Hole in One in Maldegem!

Wie kan mee griezelen?

Echt iedereen kan meespelen en mee komen griezelen! Reeds vanaf de leeftijd van 5 jaar zijn er speciale kinderclubjes beschikbaar!

Wanneer:

Ons Halloween griezelweekend gaat door van donderdag 31 oktober tot en met zaterdag 2 november 2019. Onze griezelavonden beginnen telkens om 17h00 en eindigen om 23h55. Uiteraard bepaalt u volledig zelf van wanneer tot wanneer u tijdens onze griezelavonden komt spelen. 

Waar:

Onze indoor en outdoor is terug te vinden op het adres Brielstraat 81a te Maldegem. Er is een ruime, gratis parking terug te vinden vlak voor de indoor.

Dresscode:

Zoals vorig jaar vragen we iedereen om zich te verkleden in het thema van Halloween. Op deze manier wordt er niet alleen bijgedragen aan de griezelige sfeer van Halloween, daarnaast kunt u er ook een leuke prijs mee winnen! De personen die zich op de meest griezelige manier weten te verkleden zullen van ons namelijk 2 gratis minigolftickets ontvangen!

Prijs:

 • Tot aan de leeftijd van 12 jaar betalen kinderen 7 euro 
 • Vanaf 12 jaar bedraagt de toegangsprijs 10 euro

In de aangegeven prijs is steeds een onbeperkt avondticket inbegrepen, een gratis tasje pompoensoep en een griezelige muffin.

Inschrijven:

Wilt u zich graag inschrijven voor deze onvergetelijke griezelavond? Dat is mogelijk door middel van onderstaand contactformulier. Iedereen die er voor kiest om zich in te schrijven ontvangt aan het einde van de avond nog een leuk aandenken! Zeker de moeite waard dus!

  We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen tijdens ons griezelweekend van 31 oktober tot en met 2 november 2019!


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be