class="post-template-default single single-post postid-1185 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Attack-Angle met een driver vs Iron

De aankoop van de Trackman simulator heeft er voor gezorgd dat wij meer uit de lessen kunnen halen voor onze cursisten of golfers dan voordien het geval was. Omwille van deze reden hebben wij er voor gekozen om op verschillende momenten een groepsles te organiseren waarin aandacht wordt besteed aan één specifiek punt van de golfsport. Tijdens de eerste avond die door indoorgolf Hole in One in Maldegem wordt georganiseerd bespreken we meteen één van de belangrijkste en tevens ook vaakst gestelde vragen, namelijk “Hoe kan ik verder slaan met mijn driver”?

Tijdens deze avond wordt er zowel aandacht besteed aan het theoretische als het praktische aspect van de driver en zijn attack-angle. Dit gebeurt steeds met behulp van voorbeelden en demo’s. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een ijzer en een driver? Wat is bovendien de meest optimale stand en houding? Door de juiste stand en houding te hanteren is het dan ook in de praktijk mogelijk om soms tot wel 20 of zelfs 30 meter verder te slaan met dezelfde clubsnelheid. Het aantal inschrijvingen voor onze ‘Attack-Angle met een driver vs Iron’ avond is beperkt tot 15 personen. Wees er dus snel bij! 

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Iedereen die graag meer wil kunnen dan alléén maar op een balletje slaan. Ook voor “start to golfers” is dit een absolute aanrader!

Wanneer gaat dit evenement door?

Donderdagavond 24 oktober 2019 om 19h30 tot +/- 20h30

Hoeveel bedraagt de kostprijs?

De prijs voor deze interessante avond bedraagt slechts 10 euro per persoon.

Inschrijven: VOLZET

Wegens het grote succes zullen we nog een extra dag organiseren.
Bij interesse kan u zich al aanmelden en krijgt u de eerste kans om er bij te zijn.
 


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be