class="post-template-default single single-post postid-1211 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Slices met uw iron, wood of driver

Na ons grote succes tijdens onze vorige voordracht over de attack angle hadden wij beloofd om dergelijke voordrachten meerdere keren te laten doorgaan. Zo gaan we het deze maand hebben over slice (afwijkende bal naar rechts) en dit terug aan de hand van technische uitleg en demo’s. De slice is één van de meest voorkomende fouten van vele spelers. Het hard willen slaan naar de bal is daar één van de oorzaken van. Dit geldt echter ook voor het niet gebruiken van het onderlichaam. Tijdens een speciale avond wordt hier uitvoerig aandacht aan besteed.  Dit alles zal weer doorgaan op onze Trackman met de nodige beelden zowel van de golfclubs als van het lichaam. Net zoals bij de vorige voordracht het geval was zullen jullie ook tijdens deze avond niet zelf moeten slaan. Er dient dus geen materiaal meegebracht te worden.

Voor wie is deze voordracht bedoeld?

Iedereen die graag goed op de hoogte wil zijn van het technische gedeelte van golf en deze goed onder de knie wil hebben. Tevens is deze voordracht een absolute aanrader voor onze “start to golfers”.

Wanneer gaat de voordracht door?

De enorme interesse in onze voorgaande voordracht heeft er voor gezorgd dat we ze nu niet op één, maar wel op twee dagen houden. De voordracht zal dan ook doorgaan op één van de volgende zelf gekozen dagen:

  • Dinsdag 3 december 2019; 
  • Donderdag 5 december 2019; 

Op beide dagen gaat de voordracht door van 19h30 tot ongeveer 20h30. Naargelang de vragen die worden gesteld is het mogelijk dat de totale tijdsduur van de voordracht uitloopt.

Hoeveel bedraagt de kostprijs?

De prijs voor deze voordracht is vastgesteld op 10 euro per persoon.

Inschrijven?

Wenst u zich in te schrijven voor deze zeer interessante voordracht? Dat is mogelijk door middel van het onderstaande inschrijfformulier!

* Inschrijven voor deze voordracht is niet meer mogelijk *


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be