class="post-template-default single single-post postid-1222 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Black Friday bij indoorgolf Hole-in-One!

Beste golfer, jawel ook Indoorgolf Hole-in-One doet weer mee zoals vorig jaar met de Black Friday. Kom je vrijdag of zaterdag bij ons langs in onze zaak te Maldegem en vernieuw je, je ledenkaart of word je nieuw lid met een lidmaatschap van 1 jaar (29 november 2019 tot 29 november 2020)? In dat geval krijg je voor maar liefst 150 euro gratis aan simulatorbeurten erbij. Een prachtig cadeau en een winter vol golfplezier gegarandeerd. Eenmaal je lid bent bij ons kan je meegenieten van de vele voordelen die we aanbieden aan onze leden. Ook blijf je als lid als eerste op de hoogte van alle acties. 

  
Concreet, vernieuw je met onze Black Friday aanbieding je ledenkaart of wordt je nieuw lid voor een periode van één jaar (kostprijs: 149 euro)? In dat geval krijg je er voor een waarde van maar liefst 150 euro aan gratis simulatorbeurten bovenop! Op deze manier kan je zomaar rekenen op een mooie 5 uur aan extra golfplezier op onze golfsimulatoren! Als dat geen Black Friday is!

Voorwaarden voor onze Black Friday aanbieding:

  • Langskomen in de zaak is noodzakelijk. We zijn open van 10 uur tot 21 uur.
  • Overschrijvingen tellen niet mee en worden onmiddellijk teruggestort (je moet er ook iets voor doen hé).
  • Mailen of bellen helpt niet!
  • Vrienden of familie sturen is een optie.
  • Reeds bestaand lid? Zorg dat je, je oude badge mee hebt zodat we deze kunnen aanpassen.

Ben jij pas lid geworden?

Ben jij pas lid geworden in september, oktober of november? Dan krijg jij de kans om jouw jaarabonnement te verlengen met 1 jaar voor slechts 49 euro! Bovendien kan je rekenen op dezelfde condities van onze Black Friday aanbieding! Dit alles zorgt er voor dat het meer dan de moeite waard is om even tijd vrij te maken en langs te komen in indoorgolf Hole in One te Maldegem!


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be