class="post-template-default single single-post postid-1249 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Uw clubsnelheid verhogen zonder harder te slaan? Het kan!

Zo’n anderhalve maand geleden waren we met een 30-tal die onze voordracht over de slice hebben gevolgd. Deze maand proberen we dit in de zelfde lijn door te trekken met onze volgende voordracht. Hoe kunt u meer clubsnelheid creëren zonder harder te slaan? Een hogere clubsnelheid betekent namelijk ook een hogere balsnelheid evenals een grotere afstand. We maken dit terug duidelijk aan de hand van een technische uitleg evenals demo’s, maar ook oefeningen en heel wat interessante tips om mee naar huis te nemen! Alles gaat terug door op onze Trackman golfsimulator met videoanalyse. Net zoals de vorige voordrachten hoeft u zelf geen materiaal mee te brengen.

Voor wie is deze voordracht bedoeld?

Iedereen die graag goed op de hoogte wil zijn van het technische gedeelte van golf en deze goed onder de knie wil hebben. Tevens is deze voordracht een absolute aanrader voor onze “start to golfers”.

Wanneer gaat de voordracht door?

De enorme interesse in onze voorgaande voordrachten heeft er voor gezorgd dat we ze nu niet op één, maar wel op twee dagen houden. De voordracht zal dan ook doorgaan op één van de volgende door u zelf gekozen dagen:

 • Woensdag 19 februari 2020;
 • Donderdag 20 februari 2020;

Op beide dagen gaat de voordracht door van 19h30 tot ongeveer 20h30. Naargelang de vragen die worden gesteld is het mogelijk dat de totale tijdsduur van de voordracht uitloopt.

Hoeveel bedraagt de kostprijs?

De prijs voor deze voordracht is vastgesteld op 10 euro per persoon.

Inschrijven?

Wenst u zich in te schrijven voor deze zeer interessante voordracht? Dat is mogelijk door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen! 


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be