class="post-template-default single single-post postid-1325 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Halloween Griezelweekend 2020

Net zoals de voorbije jaren het geval was organiseren we ook dit jaar terug een heus Halloweenweekend! Bent u op zoek naar iets leuks om te doen tijdens het Halloweenweekend? Dan verwelkomen we u graag in onze indoorgolf op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober. Het decor van onze indoorgolf zal door ons traditiegetrouw in een leuke Halloweensfeer worden ondergedompeld. De voorgaande jaren was dit weekend een groot succes en we hopen dat succes ook dit jaar samen met u uiteraard terug te kunnen evenaren!

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten is het mogelijk om zowel binnen als buiten te minigolfen. Bij slecht weer valt er echter ook meer dan voldoende te beleven! Zo kunt u dan naar hartenlust gebruikmaken van onze indoor mini- en midgetgolf. Voor de kleinsten onder ons is er ook een leuke snaggolf aanwezig. Bent u ook van plan om naar ons Halloween Griezelweekend te komen? In dat geval zult u bovenop een onbeperkt avondticket ook nog de volgende gratis zaken ontvangen:

 • Een gratis tas overheerlijke pompoensoep;
 • Een lekkere Halloween muffin;
 • Een gratis aandenken aan de fijne avond (enkel bij reservering vooraf);

Heeft u dus met andere woorden nog geen plannen gemaakt voor het Halloweenweekend en wilt u samen met uw partner, vrienden of het hele gezin iets leuks doen in een echte Halloween setting? Dan is het zeker en vast de moeite waard om deel te nemen aan ons Halloween Griezelweekend!

Voor wie is het Halloween Griezelweekend geschikt?

Iedereen kan komen meespelen en mee komen griezelen! Wij beschikken over speciale kinderclubjes die reeds kunnen worden gebruikt vanaf de leeftijd van 5 jaar.

Wanneer is het Halloween Griezelweekend?

Ons Halloween Griezelweekend vindt plaats op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020. De griezelavond begint telkens om 17h00 en eindigt om 23h. Het spreekt voor zich dat u volledig zelf kunt bepalen van wanneer tot wanneer u tijdens één van onze twee Griezelavonden komt spelen.

Waar vindt het Halloween Griezelweekend plaats?

De indoor- en outdoorgolf Hole in One in Maldegem is de “place to be” om lekker te komen griezelen! Wij zijn gevestigd in de Brielstraat 81a te Maldegem. Parkeren is gratis mogelijk op de ruime parking die zich voor de deur bevindt.

Is er sprake van een dresscode?

Zoals de voorbije jaren verzoeken we iedereen om zich te verkleden in het thema van Halloween. Dit draagt alleen maar bij aan de leuke sfeer die we willen creëren!

Prijs:

Wilt u ook graag komen meegriezelen tijdens ons Halloween Griezelweekend? In dat geval kunt u rekening houden met de onderstaande prijzen:

 • Tot aan de leeftijd van 12 jaar betalen kinderen 8 euro
 • Vanaf de leeftijd van 12 jaar bedraagt de prijs 10 euro

In de aangegeven prijs is niet alleen een onbeperkt avondticket inbegrepen, dat geldt ook voor een gratis tasje pompoensoep en een griezelige muffin.

Inschrijven:

Zou u zich graag willen inschrijven voor ons Halloween Griezelweekend? In dat geval kunt u daarvoor het onderstaande formulier invullen. Iedereen die zich vooraf inschrijft zal aan het einde van de griezelavond ook een leuk aandenken ontvangen. Absoluut meer dan de moeite waard dus!


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be