class="post-template-default single single-post postid-1345 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Hole-in-One Black Friday acties!

Beste golfers,

Het is weer zover! Er zijn maar weinig dingen die dit jaar normaal zijn, maar onze Black Friday-aanbiedingen zijn er wel gewoon weer! Dit jaar pakken we bovendien niet uit met één, maar wel met zomaar even twee acties! Het gaat hierbij om de volgende:

 1. Een exclusief aanbod voor slechts 25 personen;
 2. Een verlenging van een bestaand lidmaatschap voor één jaar met gratis vijf uur simulator t.w.v. 150 euro);

Let op! Onze Black Friday-acties zijn uitsluitend geldig vandaag, vrijdag 27 november 2020. Deze aanbiedingen verlopen deze avond om 23h59. Wacht dus niet te lang en zorg dat u van deze exclusieve voordelen kunt genieten!

Black Friday Actie 1

Wij bieden de eerste 25 golfers die intekenen op deze actie de mogelijkheid aan om een all-in lidmaatschap af te sluiten. Dit betekent concreet dat u één jaar lang, namelijk vanaf 1 januari 2021 tot 31 december 2021 onbeperkt kunt komen spelen op één van onze simulatoren. U geniet hierbij bovendien van alle voordelen die zijn verbonden aan het normale lidmaatschap. Het all-in lidmaatschap kan niet gewoon in het jaar worden afgesloten. Dit betekent dat deze actie exclusief is voor Black Friday. Wilt u er gebruik van kunnen maken? Dan moet u dus niet langer wachten!

Met welke voorwaarden dient u rekening te houden?

 • Reserveren dient online te gebeuren en is mogelijk voor maximum 2 uur per dag. Ter plaatse is het steeds mogelijk om verder te spelen naargelang de beschikbaarheid.
 • Dit abonnement is uitsluitend geldig voor de persoon die het abonnement heeft aangevraagd of afgesloten en kan dus niet worden doorgegeven.
 • Medespelers dienen steeds hun eigen deel te betalen. Speelt u samen met nog één andere persoon één uur? Dan dient deze persoon de helft van dat uur te betalen. Speelt u met in totaal drie personen? Dan betalen de andere twee personen elk één derde, etc.
 • Na online reservatie hebben twee all-in spelers de mogelijkheid om samen onbeperkt te spelen voor een maximale duurtijd van twee uur. Ter plaatse is het steeds mogelijk om verder te spelen naargelang de actuele beschikbaarheid.
 • Gereserveerde uren dienen verplicht gespeeld te worden. Indien dit niet het geval is zullen de uren worden aangerekend aan een bedrag van 15 euro per startend uur. Annuleren is wel mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de gereserveerde uren.

Black Friday Actie 2 

Ook onze tweede actie is een absolute aanrader! Indien u (terug) lid wordt voor één jaar kunt u bij een (vernieuwd) lidmaatschap rekenen op een vijf gratis beurten op onze simulator. Dit is een zeer interessant voordeel waarmee u zomaar even 150 euro kunt besparen!

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

Wanneer u (terug) lid bij ons wordt kunt u rekenen op tal van interessante voordelen. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

 • Leden hebben de mogelijkheid om onbeperkt gebruikt te maken van onze putting- en chippinggreens, drivingrangenetten evenals golfballen en al het aanwezige golfmateriaal;
 • Leden spelen tegen een voordeeltarief van 20 in plaats van 30 euro per uur op onze simulatoren;
 • Leden hebben de mogelijkheid om ene tienbeurtenkaart aan te kopen tegen een voordeeltarief van 150 euro voor tien uur gebruik van de golfsimulator;

Actietarieven

 1. Een all-in abonnement voor 449 euro; 
 2. Een lidmaatschap voor één jaar voor 149 euro;

Hoe intekenen op één van onze Black Friday acties?

Intekenen op één van de Black Friday acties is mogelijk door hieronder uw keuze te maken. Vervolgens kunt u aan de hand van de vermelde betaalgegevens hieronder de storting uitvoeren. Gelieve er rekening mee te houden dat de betaling verplicht tijdens de dag zelf dient te gebeuren. Als mededeling dient u de volgende gegevens te vermelden: “Black Friday + uw voor- en achternaam”. Laattijdige betalingen zullen door ons teruggestort worden.

  Eventuele opmerkingen:

  Nadat u bovenstaand formulier heeft ingevuld dient u het verschuldigde bedrag over te maken vòòr zondagavond 29-11-2020 met behulp van de onderstaande gegevens:

  • Bedrag (149 of 449 euro afhankelijk van het lidmaatschap);
  • Betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE93 3631 0286 1567 op naam van Indoor BV; 
  • Mededeling: “Black Friday Actie + uw naam & voornaam”;

  Bedankt om in te tekenen op onze Black Friday actie en tot binnenkort!

   


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be