class="post-template-default single single-post postid-1390 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Heropening minigolf op zondag 7 maart 2021!

Na contact te hebben opgenomen met verschillende diensten hebben wij eindelijk groen licht gekregen om onze outdoor minigolf te mogen heropenen. Dit zorgt er voor dat jullie terug bij ons kunnen komen spelen! Vooralsnog openen wij uitsluitend op zondag onze deuren en dit tot 1 mei. Daarna, na 1 mei, zal dit terug volgens onze normale openingsuren zijn.  De eerste keer dat we jullie terug verwelkomen is komende zondag 14 maart 2021 vanaf 14 uur tot 19 uur. 

Belangrijk om rekening mee te houden is dat de bubbels slechts mogen bestaan uit maximaal vier personen. Bovendien kan er uitsluitend buiten worden gespeeld. Om ervoor te zorgen dat alles correct verloopt is het ook tijdelijk verplicht om op voorhand te reserveren. Deze reservatie kan telefonisch gebeuren op het nummer 0496-68-20-10, per mail of via onze sociale mediakanalen.

Gelieve er tot slot ook rekening mee te houden dat het tijdelijk niet mogelijk is om met Bancontact te betalen. Betaling kan dan ook uitsluitend gebeuren cash of met Payconiq. 

We kijken er in ieder geval naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen!  

 


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be