class="post-template-default single single-post postid-1516 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Halloween Griezelweekend 2021

Vorig jaar kon ons inmiddels bekende Halloween Griezelweekend uiteraard vanwege de Coronapandemie niet doorgaan. Dit jaar is ze echter helemaal terug van weggeweest! We gaan er opnieuw een geweldig en bovendien lekker griezelig Halloweenweekend van maken bij indoorgolf Hole in One in Maldegem! Wil jij ook graag samen met je partner, je gezin, je vrienden of je familie een onvergetelijke (en kindvriendelijke) Halloweenavond beleven? Dan ben je op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 bij ons aan het juiste adres!

Zoals steeds wordt het decor van onze minigolf weer traditiegetrouw ondergedompeld in de sfeer van Halloween. Wanneer het weer het toelaat is het mogelijk om niet alleen binnen, maar ook buiten te minigolfen. Zijn de weergoden ons niet welgezind? Dan hoeft dat de pret niet te drukken! In dat geval kan er namelijk ook gebruik worden gemaakt van onze indoor minigolf en midgetgolf. Voor de kleinste bezoekers is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze snaggolf! Iedereen die naar ons komt kan Halloween dus op de meest optimale manier beleven of ervaren!

Voor wie zijn onze Halloweenavonden bestemd?

Werkelijk iedereen is welkom tijdens ons Halloween Griezelweekend. Reeds vanaf de leeftijd van 5 jaar zijn er speciale kinderclubjes aanwezig!

Wanneer?

Ons Halloween Griezelweekend gaat dit jaar maar liefst drie dagen door, namelijk: 

 • Op vrijdag 29 oktober van 13h00 tot 23h55 
 • Op zaterdag 30 oktober van 13h00 tot 23h55
 • Op zondag 31 oktober van 14h00 tot 23h55

Let op! De laatste start kan gebeuren om 21h00 op alle drie de hierboven genoemde dagen.

Waar?

Onze indoor en outdoor is terug te vinden op het adres Brielstraat 81a te Maldegem. Er is een ruime en bovendien ook gratis parking terug te vinden vlak voor onze indoor.

Dresscode:

We vragen aan iedereen om zich net als de voorgaande jaren te verkleden in het thema van Halloween. Dit omwille van twee redenen. Natuurlijk wordt er op deze manier alleen maar bijgedragen aan de unieke, griezelige sfeer van Halloween. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat de best verklede personen een leuke prijs in de wacht kunnen slepen! Het gaat hierbij zomaar even om twee gratis minigolftickets! Haal dus maar je meest griezelige outfit uit de kast! 

Prijs: 

 • Tot aan de leeftijd van 12 jaar bedraagt de prijs voor kinderen 5 euro;
 • Vanaf de leeftijd van 12 jaar bedraagt de prijs 8 euro;

Inschrijven:

Wilt u zich graag inschrijven voor ons Halloween Griezelweekend? Dat kan gebeuren door middel van het onderstaande inschrijvingsformulier.

   


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be