class="post-template-default single single-post postid-1528 single-format-standard mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Nieuwe golfcursussen bij Hole in One

Na het grote succes  van net voor de Coronapandemie en nu reeds al meerdere geïnteresseerden heb ik besloten om terug op verschillende avonden groepslezingen of -lessen te geven. Deze lessen of lezingen zijn specifiek bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over de juiste golfswingtechniek. De lessen zullen gegeven worden in een gemakkelijke taal zodat ook startende golfers vlot mee kunnen volgen. Er is dan ook geen specifieke voorkennis vereist. Momenteel staan er 8 lessen gepland die op verschillende dagen gevolgd zullen kunnen worden. Voor elke les geldt dat er een specifiek thema zal worden aangesneden.

De lessen worden telkens door mijzelf gegeven op de Trackman golfsimulator. Er zullen voorbeelden gegeven worden, maar ook oefeningen die u kunt meenemen naar huis. Daarnaast voor zie ik je van meerdere interessante tips & tricks. Elke les zal ongeveer tussen de 60 en 90 minuten duren naargelang de vragen en interesse. Voor zij die deel wensen te nemen aan de lesavonden geldt dat men niet zal moeten of kunnen spelen. U hoeft dus geen golfmateriaal bij te hebben.

Zou u graag tijdens de lesavonden het één en ander willen neerpennen zodat u het zeker niet vergeet? Dan kan het bijhebben van het nodige schrijfwaar aangewezen zijn. Inschrijven voor de lesavonden is verplicht en dient per avond te gebeuren. Hiervoor kan er gebruik worden gemaakt van het onderstaande invulformulier. Er zijn telkens 30 plaatsen voorzien en de prijs bedraagt 10 euro per persoon. Heeft u golfende vrienden en wilt u ze meebrengen? Dat is geen enkel probleem! Stuur deze e-mail dan ook gerust door naar al uw golfbuddy’s!


Onze allereerste les gaat over: “wat is een hook of slice”?

Wat is een hook of een slice? Een bal vertrekt rechtdoor, maar op het einde begint de bal zich naar links of rechts te begeven. Dit gebeurt voornamelijk met lagere clubs zoals bijvoorbeeld de iron 6, 5, woods, hybrids en drivers. Heeft u hier problemen mee of wilt u dit onder knie krijgen om doglegs te kunnen spelen? In dat geval is dit een zéér interessante avond voor u. Deze les wordt stipt aangevat op vrijdag 7 januari 2022 om 19h00 en duurt tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet zeker geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze tweede les dat doorgaat heeft als thema; “Wat is een pull of push”? Nu ook online!

Dit is een bal die onmiddellijk naar links of naar rechts start maar in een rechte lijn. Om deze cursus of les goed mee te volgen is het interessant dat men de vorige les eerst heeft gevolgd Geldt dat niet voor u? Dan is dat op zich geen ramp. We leggen deze cursus in grote lijnen nog even uit. Heeft u problemen met de pull of push? Dan is dit een zéér interessante avond voor u. Deze les wordt stipt aangevat op vrijdag 14 januari 2022 om 19h00 en duurt tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze derde les gaat over de attack angle van de club

Dit is een moeilijk onderdeel van de golfsport om met woorden uit te leggen, maar toch o zo belangrijk. Een juiste attack angle heeft vele voordelen voor zowel driver, pitch tot zelfs de putter. Een foute attack angle veroorzaakt toppen van de ballen of ballen die blijven rollen en van de green verdwijnen. Er kunnen ook zéér hoge ballen door worden gespeeld. Heeft u hier problemen mee? Dan is dit een zéér interessante avond voor u. Deze les wordt stipt aangevat op vrijdag 21 januari 2022 stipt om 19h00 en duurt tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze vierde les gaat over 10 tot 20% verder driven.

Een droom van iedereen is verder en rechter kunnen driven. Een lange drive brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Ze maakt uw spel in ieder geval aanzienlijk beter. In deze les zullen we kunnen zien dat niet enkel door harder te slaan de bal verder gaat, maar dat meestal het tegenovergestelde het geval is. Een zuivere bal gecombineerd met een juiste attack angle en de bal vliegt een heel stuk verder. In deze les worden voorbeelden getoond van welke grote afstandsverschillen er kunnen zijn door enkel een juiste attack angle te hanteren. Heeft u interesse in deze uiteenzetting? Schrijf u dan zeker in! Deze les gaat door op vrijdag 28 januari 2022 en wordt stipt aangevat om 19h00. De les zal duren tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze vijfde les gaat over “chicken wing” of in het Nederlands “opgetrokken arm na balimpact”

De grootste fout die we veroorzaken bij een chicken wing zijn:

 • Het toppen van de ballen;
 • Het slaan van zeer hoge ballen;
 • Het slaan van zeer lage ballen

Heeft u ook last van dit fenomeen? Schrijf u dan zeker in! Deze les gaat door op vrijdag 4 februari 2022 en wordt stipt aangevat om 19h00. De les zal duren tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze zesde les gaat over: “Wat is een “smash-factor” en wat zijn hier de gevolgen van”?

Wenst u onze volgende les: “Wat is een smash-factor” mee te volgen? Dan is deze les zeker een grote aanrader om ook mee te volgen. Welk effect krijgt mijn bal? Welke gevolgen qua afstand? En nog veel meer. Interesse om te begrijpen wat dit doet tijdens uw swing en hoe u dit leert of hoe u dit afleert? Dan is het zeker de moeite waard om u in te schrijven voor deze les! Deze les gaat door op vrijdag 11 februari 2022 en wordt stipt aangevat om 19h00. De les zal duren tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze zevende les gaat over: Hoe draw/fade ik een bal.

Beschikt u reeds over een mooie techniek? Zou u dan ook graag eens iets speciaals willen proberen zoals bijvoorbeeld rond een boom spelen of uw bal rond het water draaien en niet over de hindernis? In dat geval zal deze les voor u meer dan interessant zijn! Wilt u ook graag ontdekken hoe u bovenstaande voor mekaar kunt krijgen? Schrijf u dan zeker in! Deze les gaat door op vrijdag 18 februari 2022 en wordt stipt aangevat om 19h00. De les zal duren tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Onze achtste en laatste les gaat over clubsnelheid.

Een grotere clubsnelheid kan soms een hogere balsnelheid veroorzaken waardoor er ook sprake zal zijn van een grotere afstand. Hoe krijgt u nu echter precies een grotere clubsnelheid? Tijdens deze les leggen we uit waar bijna 80 procent van de golfers hun topsnelheid ligt tijdens de swing en waar de topsnelheid bij tourspelers is gelegen. Heeft u hier ook wel interesse in? Schrijf u dan zeker in! Deze les gaat door op vrijdag 25 februari 2022 en wordt stipt aangevat om 19h00. De les zal duren tot ongeveer 20h00. Wees op tijd zodat we geen tijd verliezen of dat u de start niet mist. Onderaan deze pagina vindt u het formulier om in te schrijven en vergeet geen vrienden uit te nodigen 😉


Online meevolgen? het kan!

Wil jij graag één van deze cursussen online meevolgen? Dan kan je je ook inschrijven en een betaling met overschrijving maken van 12,5€ naar ons rekeningnummer BE93 3631 0286 1567. Dit met mededeling “LES ? + uw naam idem inschrijvingsformulier” Na betaling of betalingsbewijs krijg je van ons de link met de zoom uitnodiging.  


Inschrijven:


  Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


  Indoorgolf Hole-in-one
  Brielstraat 81/a
  9990 Maldegem
  België

  Locatie bekijken

  Onthaal:
  Telefoon: 0032.496-68-20-10
  Email: info[@]hole-in-one.be