class="page-template-default page page-id-7 page-parent page-child parent-pageid-2 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Leren golfen

Wilt u graag leren golfen? In dat geval bent u daarvoor bij indoorgolf Hole in One aan het juiste adres! Wij maken het voor de mensen die bij ons leren golfen mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende pakketten. U kunt er steeds van op aan dat onze cursussen worden gegeven voor één tot maximum vier personen. Op deze manier kan elke cursist precies die aandacht krijgen die hij of zij nodig heeft om deze fantastische sport onder de knie te krijgen. Wilt u liever niet in groep leren golfen, maar bent u eerder geïnteresseerd in het volgen van privélessen? Ook dat is perfect mogelijk! 

Leren golfen in kleine groepjes

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven kunt u bij ons een keuze maken uit verschillende pakketten om te leren golfen. Deze pakketten bieden voor iedereen, ongeacht het niveau waar u al dan niet reeds over beschikt wat wils. Zo wordt er begonnen met de ‘Birdie Packets’ waarna er wordt toegewerkt naar de uitgebreide ‘Eagles Packets’. U hoeft er bij ons niet voor te vrezen dat u terecht komt in een groep bestaande uit tien, vijftien of twintig personen. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze groepen zo klein mogelijk (maximum vier personen) te houden zodat u op de meest efficiënte manier deze sport onder de knie kunt krijgen.

Het spreekt voor zich dat u er eveneens voor kunt kiezen om samen met een vriend of vriendin, een familielid of uw partner te leren golfen. Wilt u toch liever alleen kennismaken met deze sport? Dan behoort ook dat eveneens tot de mogelijkheden. Dit brengt uiteraard een extra interessant voordeel met zich mee. Op deze manier is het namelijk mogelijk om volledig zelf te bepalen wanneer de lessen precies ingepland dienen te worden. Er gelden geen verplichtingen voor vaste dagen. Onze cursussen kunnen op flexibele tijdstippen worden gevolgd waardoor u zelf niet alleen de dag, maar ook het uur van uw les kunt bepalen. Op deze manier kunt u pas echt op de meest optimale wijze leren golfen!

Waarom leren golfen bij Hole in One?

Wanneer u wil starten met golfen spreekt het voor zich dat u er zeker van zult willen kunnen zijn dat u dit kunt doen in de meest optimale omstandigheden. Niemand zit er namelijk op te wachten om in een enorme groep terecht te komen waarbij een persoonlijke benadering nagenoeg onmogelijk is. Dit is lang niet het enige voordeel waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u er voor kiest om bij ons te starten met golfen, in tegendeel. Andere belangrijke voordelen die wij onze cursisten garanderen zijn dan ook:

  1. U leert golfen volgens de op technisch vlak meest aangewezen methode; 
  2. U kunt leren golfen (en uw GVB halen) binnen een zeer korte tijd; 
  3. Er wordt steeds gewerkt met kleine groepjes bestaande uit maximum 4 personen;

Een bezoek brengen aan onze indoorgolf?

Zou u graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden om te leren golfen die wij aan u kunnen aanbieden? In dat geval is het de moeite waard om een afspraak met ons te maken. We maken dan graag een half uurtje vrij om u alle nodige informatie te verschaffen die u nodig heeft. Voor het vastleggen van een afspraak kunt u steeds contact opnemen met Keith de Vlamynck op het nummer 0496/68.20.10. Wilt u liever een afspraak maken via e-mail? Ook dat is mogelijk. Daarvoor stuurt u naar het e-mailadres info@hole-in-one.be!

Maak een keuze uit één van de volgende pakketten:

 

Leer golfen op een hoog technologische golfsimulator

Wanneer u er voor kiest om bij ons te leren golfen zult u kunnen vaststellen dat er hiervoor gebruik wordt gemaakt van een hoog technologische golfsimulator. Deze simulator wordt in de praktijk ook gebruikt door enkele van ’s werelds beste tourspelers. Het gaat hierbij niet alleen om de alom bekende Tiger Woods, maar ook om Rory McIlroy en natuurlijk ook onze eigen Thomas Pieters. Het feit dat u leert golfen op een dergelijke golfsimulator brengt heel wat interessante voordelen met zich mee, namelijk:

1.) Elke slag die gebeurt kan onmiddellijk tot op een halve meter correct worden gemeten;

2.) Inschattingen zijn (in tegenstelling tot op de driving range het geval is) niet nodig;

3.) Er gebeurt een onmiddellijke video-analyse plaats die kan worden herbekeken;

4.) Eventuele fouten die worden gemaakt kunnen meteen duidelijk worden uitgelegd en aangepakt;

Tot slot kunt u in onze indoorgolf uiteraard nog rekenen op één extra belangrijk voordeel. Lessen die bij ons worden gepland kunnen namelijk altijd, ongeacht de weersomstandigheden plaatsvinden. Het weer zal bij ons dus nooit spelbreker zijn! Bent u ook overtuigd van al deze verschillende, interessante voordelen? Dan hoeft er u helemaal niets meer in de weg te staan om te beginnen met golfen bij Hole in One!

Liever privélessen volgen?

Ondanks het feit dat onze lessen zoals reeds duidelijk aangegeven steeds in kleine groepen worden gegeven is het natuurlijk altijd mogelijk dat u er de voorkeur aan geeft om privélessen te volgen. Ook dat is bij Hole in One in Maldegem geen enkel probleem. Voor meer informatie over het volgen van deze privélessen  verwijzen we u echter graag door naar de privélessen pagina.


Wat na de cursus?

Heeft u leren golfen met één van onze cursussen? In dat geval kan er worden overgegaan tot het afleggen van het theorie-examen met opeenvolgend het korte en lange spel in onze indoor. Na het behalen van dit onderdeel zult u, uw baanexamen kunnen afleggen welke steeds doorgaat in golf- en countryclub Ternesse. In onze Eagle of Hole-in-One cursus is reeds een baanverkenning inbegrepen. Dit zal u ongetwijfeld een behoorlijk voordeel opleveren voor wat het afleggen van het baanexamen betreft.

Neem ook gerust een kijkje op onze pagina “wat na de cursus”. Op deze pagina wordt alles mooi uitgelegd zodat u perfect weet welke stappen er ondernomen dienen te worden na het afronden van één van onze cursussen leren golfen. Al onze leden worden het eerste jaar lid van @tgolf of vrije golfer. Zo krijgen zij de kans om op zoveel mogelijk verschillende clubs te kunnen spelen door middel van het betalen van een greenfee (dagticket). Daarna kan de keuze gemaakt worden om vrije golfer te blijven of in één van de vele golfclubs lid te worden.Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be