Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Leren golfen

Start tot golf cursussen

Indoorgolf Hole-in-One biedt u 4 verschillende pakketten aan voor ieder wat wils. We starten met onze “Taste” basiscursus tot onze uitgebreide “Hole-in-One” cursus. De cursussen zijn met een minimum van 2 personen tot MAX 4 personen. Zo is er steeds een persoonlijk contact met u want wij geloven niet in groepen van 10, 15 of 20 personen. Bent u met 2 personen, dan kunnen we reeds van start gaan, Zo kunnen jullie volledig zelf bepalen wanneer jullie willen starten en de volgende les wil inplannen. Zo zijn er geen verplichtingen van vaste dagen en bepalen jullie zelf het uur en datum van de les. Zéér flexibel en aan ieder zijn tempo.

Wens je ons een bezoek te brengen, maak dan zeker een afspraak, we maken dan graag een half uurtje vrij om alles uit te leggen. Dit kan steeds naar Keith De Vlamynck GSM 0496/68-20-10.

Leren golfen 1

Leren golfen 2

Leren golfen 3

Klik op het packets voor meer info:

 

 

 

 

 

 

 

 

start-to-golf-birdie

 

start-to-golf-eagles

 

start-to-golf-hole-in-one-packets

Wat na de cursus?

Na het volgen van één van onze cursussen kunnen we overgaan naar het theorie-examen met opeenvolgend het korte en lange spel in onze indoor. Na het behalen van dit onderdeel zullen wij ons baanexamen kunnen afleggen die steeds doorgaat in golf en countryclub Ternesse. Onze Eagle of Hole-in-One cursus zit er reeds een baanverkenning in wat héél wat voordelen heeft naar het baanexamen toe.

Neem gerust een kijkje op onze pagina “wat na de cursus” Daar wordt alles mooi uitgelegd wat de volgende stappen zijn na het volgen van de cursus. Al onze leden worden het eerste jaar lid van @tgolf of vrije golfer ook genoemd. Zo krijgen zij de kans om op zoveel mogelijk verschillende clubs te kunnen spelen door middel van het betalen van een greenfee (dagticket). Daarna kan de keuze gemaakt worden om vrije golfer te blijven of in één van de vele golfclubs lid te worden.
Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a (parking Carrefour)
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be