Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Blog

Hole in One Packets

Het Hole-in-One packets omvat het volgende:

– 14u les
De lessen worden steeds in onze indoor gegeven, op zowel putting en chippinggreen, alsook de drivingrange als op de simulator. Maar in ons eagles packets zit er ook 2uur op verplaatsing op één van de outdoor golfterreinen.
Tijdens de lessen komt alles aan bod. Zowel het putten en chippen, lange slagen, theorie als baanverkenning.

– 6 groepslessen
De groepslessen gaan steeds door naar gelang jullie eigen keuze en in overleg met de golfcoach.
Elke groepsles duurt 1u1/2 waar zowel techniek en theorie aan bod komen.

– 2 uur privéles
De 2 uur privéles kan opgesplitst worden in 4 keer een half uur en zal in samenspraak met de golfcoach gegeven worden tijden de cursus. Deze zijn bedoeld om cursisten met enige achterstand ten opzicht van andere terug op gelijk niveau te brengen. Zo zal iedereen steeds op gelijk niveau de cursus beëindigen. Maar ook om de techniek na de cursus nog een stuk te gaan verbeteren of om al eens kennis te maken met de driver.

– Lessen op de simulator
Voor het aanleren van de lange slagen gaan de lessen door op de golfsimulator. Ook de privélessen gaan voornamelijk hier door want door de zéér grote feedback bij iedere swing gaat het aanleren van de swing tot 3 keer sneller dan het traditionele les geven. Ook de videoanalyse is een zéér groot voordeel. Iedere fout kan visueel aangetoond worden zodat elke fout begrijpelijk overkomt. Beelden kunnen stopgezet, teruggespoeld en bewaard worden zodat de evolutie van uw swing iedere les terug kan getoond worden.

– Gratis golfboekje
Iedere cursist krijgt het officiële golfboekje mee naar huis. Alle regels, etiquette en definities zijn terug te vinden in dit golfregelboekje.

– Opvolging tijdens de volledige cursus
Wij bieden de unieke service aan door iedere cursist tussen de groepslessen in en bij het komen oefenen steeds bij te sturen waar nodig zodat men geen verkeerde swingbewegingen aanneemt.

– 3u baanverkenning
In dit pakket bieden wij jullie de kans om al eens kennis te maken met de golfcourse waar het examen zal afgenomen worden. Tijdens deze 3 uur wordt er ook over de etiquette gepraat en golfregels worden in de praktijk uitgelegd. Er is de tijd voor een volledige 9 holes te lopen en je kan genieten van de prachtige omgeving.

– 1 jaar abonnement + 5 beurtenkaart voor de simulator
Jullie kunnen maar liefst 1 jaar lang gratis gebruik maken van onze indoorfaciliteiten. De putting en shippinggreens en drivingrange alsook krijgen jullie 5 uur die jullie kunnen besteden op de golfsimulator.

Prijzen

-Zijn jullie met 4 vrienden, kennissen of familieleden dan kunnen jullie samen starten voor 599€/PP
-Zijn jullie met 3 vrienden, kennissen of familieleden dan kunnen jullie samen starten voor 669€/PP
-Zijn jullie met 2 vrienden, kennissen of familieleden dan kunnen jullie samen starten voor 799€/PP

Wat na de cursus?Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a (parking Carrefour)
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be