Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Blog

Small packets

Golfen… Dichter dan je denkt!

Als men het woord “golf” hoort denken nog vele mensen aan “dure sport” of “Enkel voor gepensioneerden”
Dan kunnen wij u zeggen dat je het duidelijk mis hebt want wij zorgen dat ook jij als jongere de golfsport kan aanleren en er volop kan van genieten waar, wanneer en hoeveel je maar wil.
Denk aan de vele prachtige reizen die je kan maken met een golfcourse naast het hotel waar je voor enkele euro’s of zelfs in je reispakket inbegrepen greenfee’s of dagtickets inzitten, kan gaan spelen, maar enkel als je golfvaardig bent.
en dan eindigt het verhaal.
Wij willen jullie daar bij helpen en zorgen voor een zéér uitgebreide en zéér betaalbare cursus om de golfsport aan te leren zodat jij je golfvaardigheidsbewijs kan behalen en levenslang kan genieten van alle golfcourses ter wereld.

Wat bieden wij u aan!!

-totaal 3 uur durende les verdeeld in 5 groepslessen. De 5 groepslessen gaan door met enkel de leden die samen met jullie zijn ingeschreven (vrienden of vriendinnen, koppels, gezin,..)min 2 personen, max 6 personen

-De groepslessen duren telkens 1/2 uur
Elke les komen er andere aspecten aan te pas. Putten, shippen, pitch, lange slagen…

Naast de groepslessen heeft iedere cursist telkens ook een 1/2 uur privéles. Dit om nog eens extra in detail te gaan op op uw specifieke fout.

-Jullie krijgen reeds vanaf de inschrijving een 3 maandabonnement waar je de eerst komende 3 maanden onbeperkt kan gebruik maken van onze indoorgolf, Na deze 3 maanden kan dit steeds verlengd worden als je dit wenst volgens ons 3 maandabonnement voor slecht 50€.

-Je krijgt van ons gratis het officiële theorieboekje met alle regels, etiquette en definities in.

-Zoals bij alle andere cursussen krijgen jullie tijdens jullie opleiding en oefenmomenten steeds gratis extra begeleiding, tips en volgen we je goed op zodat er tijdens de oefenmomenten niets verkeerd geoefend wordt. Dit is dan ook een unieke service die je nergens anders terug vindt.

-Alle materiaal is steeds gratis ter beschikking dus hoef je nog niet te investeren in eigen materiaal. Tijdens het verloop van de cursus gaan we in detail welk materiaal bij u past en helpen we je ook bij de juiste keuze.

-Deze cursus  is enkel geldig voor jongeren tot en met 28 jaar.

-De cursus kan starten vanaf 2 personen en kost 135€ per persoon.
-Vanaf 3 personen of meer betaald men 99€ per persoon

Wat na de cursus?? Klik hierKlik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a (parking Carrefour)
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be