class="page-template-default page page-id-324 page-child parent-pageid-9 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Birdie Packets

Het Birdie Packets omvat het volgende:

– 7u les
De lessen gaan steeds door in onze indoor op zowel putting en chippinggreens, alsook de drivingrange als op de simulator. Tijdens de lessen komt alles aan bod. Zowel het putten en chippen, lange slagen en theorie. De lessen gaan steeds door naar gelang uw eigen keuze en in overleg met de golfcoach. Alle lessen duren steeds 1 uur.

– Lessen op de simulator
Voor het aanleren van de lange slagen gaan de lessen voornamelijk door op de golfsimulator. Door de zéér grote feedback bij iedere swing gaat het aanleren van de swing tot 3 keer sneller dan het traditionele les geven. Ook de videoanalyse is een zéér groot voordeel. Iedere fout kan visueel aangetoond worden zodat elke fout begrijpelijk overkomt.

– Gratis golfboekje
Je krijgt het officiële golfboekje mee naar huis. Alle regels, etiquette en definities zijn terug te vinden in dit golfregelboekje.

– Opvolging tijdens de volledige cursus
Wij bieden de unieke service aan door u tussen de lessen in en bij het komen oefenen steeds bij te sturen waar nodig zodat men geen verkeerde swingbewegingen aanneemt.

Prijzen

De prijs van deze privécursus komt op 399€ 

Wat na de cursus?Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be