class="page-template-default page page-id-315 page-child parent-pageid-17 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Antwerpen

Minigolf, een leuk en gezellig spel voor groot en klein. Een spel die vaak in vakantieperiodes wordt gespeeld. Nu is het ook mogelijk om minigolf Antwerpen te komen spelen in Maldegem! Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel onze mogelijkheden op vlak van minigolf Antwerpen!

Eenvoudig bereikbaar

Maldegem ligt zo’n 40 minuten verwijderd van Antwerpen en is heel gemakkelijk bereikbaar via de E34. Ook steeds een leuke tussenstop om nog eens een spelletje minigolf Antwerpen bij het terugkomen van een daguitstap aan de kust. Bij Hole-in-one is er een ruime parking volledig gratis ter beschikking en ruimte voor een 50-tal wagens.

Het hele jaar door genieten van onze minigolf Antwerpen

Ook heeft onze minigolf Antwerpen een mooi en zonnig terras waar iets kan gedronken of geknabbeld worden. Bij minder goed weer is er ook steeds nog een indoor minigolf Antwerpen op onze eerste verdieping. Een compacte 9 holes minigolf, maar daarvoor niet minder gemakkelijk. Om te komen minigolfen betaal je steeds een dagticket waarmee je onbeperkt minigolf kan spelen. Bij iedere consumptie krijg je een extra scorekaartje. Bezoekers die geen minigolf willen spelen kunnen meegenieten vanuit onze zetels en beschikken over een mooi panoramisch zicht op zowel onze minigolf outdoor als onze midgetgolf indoor.

Wat kost onze minigolf?

Een kind onder de 12 jaar betaalt 5 euro voor een dagticket, een volwassene dient 8 euro te betalen voor een dagticket. Er is ook steeds een combiticket waarmee je zowel minigolf kan spelen indoor als outdoor en midgetgolf indoor. Je bent al vlug een 3 uur bezig en je zal je niet vlug vervelen. Voor zo’n combiticket betaal je voor kinderen 5 euro en voor volwassenen 8 euro.

Ontdek onze minigolf Antwerpen nu!

Het is beslist meer dan de moeite waard om een spel minigolf Antwerpen te komen spelen. Kinderen kunnen reeds meespelen van 5 à 6 jaar met begeleiding. Ook geven wij graag een beetje uitleg over de spelregels. Kom je graag nog eens ’s avonds na 19h00? Geef dan een seintje op voorhand. Kom je met groepen of grotere families? Ook dan zouden we graag een seintje vooraf van u krijgen. Ga daarvoor naar onze contact waar je alle contactgegevens kan vinden.Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be