class="page-template-default page page-id-317 page-child parent-pageid-17 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Brugge

Beste Bezoekers van minigolf Brugge en randgemeenten, Welkom op onze site van outdoor & indoorgolf Hole-in-One uit Maldegem. Een unieke en enige indoorgolf in België waar men kan minigolf spelen zowel indoor als outdoor maar ook midgetgolfen indoor of op een echte golfsimulator kan spelen. Wij zijn in 2012 gestart met onze 9 holes indoor midgetgolf en een jaartje later kwam onze minigolf Brugge indoor. De zomer erna ging onze outdoor minigolf Brugge dan open met zijn 18 Holes en een mooi zuidelijk gelegen terras die voor iedereen toegankelijk is. Jawel, ook bij Hole-in-One kan je gewoon een lekkere koffie of biertje komen drinken en meegenieten van anderen. Voor onze kijkers is de inkom gratis.

Onze 9 holes indoor is een korte maar daarvoor niet gemakkelijke minigolf voor zowel groot als klein. Onze 18 holes outdoor zijn zeer variërend en zeker uitdagend genoeg voor elke leeftijd. Onze indoor en outdoor minigolf Brugge is al toegankelijk voor kinderen vanaf +/-6 jaar. Onze midgetgolf indoor is al iets uitdagender en daarom is de aanbevolen leeftijd vanaf 8 jaar.

Om minigolf Brugge te komen spelen hoef je niet te reserveren wel vragen we als je met een groep zoals verenigingen komt ons een seintje te geven en kom je nog eens graag na 19h00 bel je best even op voorhand.

Wat betaal je om minigolf Brugge te komen spelen bij Hole-in-One?

Om te komen minigolfen betaalt men steeds een dag ticket dus onbeperkt spelen. Vanaf de leeftijd van 12 jaar betaald men 8 euro, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 5 euro voor een dagticket. Dit is ook zo voor de midgetgolf. Willen jullie zowel minigolf Brugge spelen buiten, binnen en midgetgolf dan betaald men 8 euro en kinderen onder de 12 jaar 5 euro. Je mag rekenen op meer dan 3 uur golfplezier voor het hele gezin, vrienden, collega’s of vereniging. Na of tijdens het spelen kan er ook steeds iets genuttigd worden aan onze bar met daarbij horend onze overheerlijke hapjes.

Speciale gelegenheden?

Ook bij Hole-in-One in Maldegem kan je uw verjaardag vieren met zowel formules voor onze kinderen als formules voor volwassenen. Neem hier alvast een kijkje naar onze verschillende arrangementen. In al onze formules is er een grote variatie met zowel minigolf Brugge als midgetgolf maar ook onze golfsimulator mogen we niet vergeten .

Waar zijn wij te vinden?

U vindt indoorgolf Hole-in-One terug aan de buitenrand van Maldegem. Deze is gelegen in de Brielstraat 81A. Wij delen een grote ruime parking met Carrefour die steeds gratis ter beschikking staat voor iedereen. Nog meer gegevens vind je terug in onze contact rubriek.

Tot binnenkort!Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be