Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Blog

Verjaardagsformules

Indoorgolf Hole in One biedt u verschillende mogelijkheden aan om uw verjaardag op een sportieve, maar toch ontspannende en vooral onvergetelijke manier te beleven. Onze verjaardagsformules zijn zowel geschikt voor jong als oud en voorzien u van drie uur speeltijd waarbij u kunt kiezen tussen zowel minigolf als midgetgolf en één van onze simulators. Voor onze kinderen tot 14 jaar spelen we met onze snaggolf en voor de volwassenen met echt golfmateriaal. Kies hieronder voor de verjaardagsformule van uw keuze door te klikken op één van de foto’s.

Verjaardagsformules volwassenen (klik foto)

verjaardagsformules-volwassenen

 

 

 

 

 

 

Verjaardagsformules kinderen (klik foto)

verjaardagsformules-kinderen

 

 

 

 

 

 

Verjaardagsfeest volwassenen

Voor de verjaardagsfeesten voor volwassenen starten we met jullie te verwelkomen met een glaasje cava. Na het glaasje wordt er op de green uitleg gegeven over de 2 verschillende clubs, de juiste handgrip en het spel om daarna te starten met een leuke competitie. Naargelang het verjaardagsfeest of de gekozen verjaardagsformule kunt u de gewenste consumpties bestellen. Na het korte spel starten we met het lange spel. Een verjaardagsfeest is pas geslaagd als je je eens kan uitleven op één van onze golfsimulatoren. We sluiten het verjaardagsfeestje dan ook af aan de simulator met een laatste consumptie.

Prijzen en formules klik hier

Verjaardagsfeestje kids tot en met 14 jaar

Voor onze jongeren tot en met 14 jaar zijn er ook terug verschillende verjaardagsfeestjes of formules. Kinderen worden een klein half uurtje rond begeleid in onze indoor en zelfs bij droger weer outdoor. We leggen de spelregels van zowel de indoor minigolf als outdoor minigolf uit. Ook zijn er snaggolf spelletjes waar kinderen de kneepjes van het echte golfspel op een spelende wijze leert ontdekken. De kinderen zijn 2.5u actief bezig om alles te kunnen uitspelen.
Tijdens het verjaardagsfeestje worden er steeds 2 pannenkoeken of een softijsje en een drankje voorzien.

Naargelang de gekozen verjaardagsformule kunnen dit meerdere drankjes zijn. Het laatste half uur van het verjaardagsfeestje spelen we steeds in groep op onze golfsimulator. Onder begeleiding mogen de kids met een echte golfbal en golfclub zich eens uitleven tegen de bal. Eindigen doen we met de uitslag van de minigolf en naargelang de formule delen we ook de verrassingen uit aan alle kinderen. Voor vele foto’s, video’s en reacties breng eens een bezoekje op onze Facebookpagina.

Formules en prijzen klik hierKlik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a (parking Carrefour)
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be