class="page-template-default page page-id-351 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Welkom bij Indoorgolf Hole-in-One!

Ook het Belgische winterweer beu?

Golfsimulatoren Indoorgolf Hole in One MaldegemOok het slechte weertje beu en geen zin om met dikke jassen en muts, handschoenen en lompe laarzen te gaan golfen op drassige terreinen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kom alléén of met enkele vrienden 18 holes lopen op één van de mooiste golfbanen ter wereld en dit op één van ons 2 golfsimulatoren. Steeds in een leuke gezellige huiselijke sfeer met een koffie of een biertje bij de hand kan je hier golfen. Van driverslagen tot putten, alles is mogelijk op onze golfsimulator.

Techniek bijwerken

Niet enkel een 18 holes lopen is één van de mogelijkheden ook uw techniek aanpassen of bijschaven is een grote meerwaarde op de simulator. Eén van de simulatoren is zelfs voorzien van videoanalyse waar je iedere slag gefilmd wordt en dit geanalyseerd kan worden. Zeker de moeite om dit eens uit te proberen. Wil je dit liever met begeleiding? Ook dit is mogelijk. Reserveer dan héél éénvoudig uw simulator via onze website of Facebookpagina.

Het korte spel

Het korte spel wordt vaak te weinig beoefend alhoewel daar de meeste punten mee te verdienen zijn. Bij indoorgolf hebben we zo’n 1500 m² putting en chippinggreen. Waaronder 4 verschillende greens, 3 bunkers en 6 afslagplaatsen om op te warmen. 18 verschillende holes met hun eigen afslagplaats, zo kan er een volledige 18 holes putting en chipping gespeeld worden.

Meer informatie

Wens je meer info? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op gsm of per mail. Wij zijn steeds 7/7 dagen bereikbaar. Al onze gegevens vind je terug op onze site bij “contact”.

Reserveer uw golfsimulator!

Om te spelen op één van onze golfsimulatoren raden wij aan deze steeds te reserveren via onze “online agenda” Maak uw keuze qua golfsimulator, vul uw gegevens in en bevestig. U kan ook steeds telefonisch reAanleren de perfecte golfswing op golfsimulatorserveren. Onze gegevens kan je terugvinden op onze contact pagina.Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be