class="page-template-default page page-id-17 page-parent mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

MiniGolf

 

In onze indoor & outdoor golf (minigolf en midgetgolf) kan iedereen terecht voor een leuk dagje onder vrienden, kennissen verenigingen of familie. We hebben op ons eerste verdiep een leuke 9 holes minigolf met verschillende hindernissen en buiten nog eens 18 holes minigolf dus maar liefst 27 holes in totaal die men onbeperkt mag bespelen. Zo is er door zijn diverse golfbanen veel ruimte en zijn hier zelden of nooit wachtrijen.

Tussendoor kan er steeds iets genuttigd worden in onze cafetaria.Zo is er de mogelijkheid om een pannenkoek, wafel of verschillende softijsjes te verkrijgen en dit alles op ons zuid gelegen terras met loungebanken. We hebben ook nog een grote ruime, en gratis parking. Vanuit Brugge zijn wij een 15 a 20 minuten verwijderd maar ook vanuit de kust Blankenberge,  Heist of Knokke zijn wij vlot binnen 10 a 20 minuten bereikbaar. Vanuit de rand van Roeselare zijn wij 40 minuten verwijderd. Zeker de moeite wetende dat er meer dan 3 uur golfplezier kan beleefd worden.

 

NIEUW vanaf januari 2019!

Wegens het grote succes tijdens de verjaardagsfeestjes hebben wij ook al onze snaggolf spelletjes open gezet voor het grote publiek. Zo zal je nog meer speelplezier kunnen beleven tijdens je bezoek aan onze indoor en outdoor golf Hole-in-One. Terwijl de ouders zich eventueel wagen aan het uitdagende spel midgetgolf kunnen de kinderen zich volop uitleven met de snaggolf. Het doel van het spel is zo weinig mogelijk punten te behalen. Diegene met de laagste score is de winnaar van de dag. Er zijn in totaal 10 verschillende spelletjes die gespeeld kunnen worden waaronder 1 bonusronde. Het doel van deze bonusronde is zoveel mogelijk punten te verzamelen om deze in mindering te nemen met alle reeds gescoorde punten van de dag. Het spel is leuk om te combineren bij slecht weer.

Leuk voor zowel kinderen als volwassenen!

De minigolf kan gecombineerd worden met een 9 of 18 holes midgetgolf. Deze is al iets meer technischer maar zeker de moeite waard. Je

 krijgt 2 verschillende clubs waarmee men de bal zo dicht mogelijk bij de vlag moet proberen te spelen, vanaf daar wordt de bal verder geput tot in de hole. De hindernissen bestaan uit vijvers, zandbunkers, rotsblokken, keien,… Een uitdagend en zéér leuk spel voor jong en oud.  Kinderen vanaf 8 jaar kunnen reeds meedoen. Je hoeft totaal niet te kunnen golfen om hier zo’n rondje te spelen. Dus iedereen is dan ook van harte welkom in onze indoorgolf “Hole-in-One”

Een dagje of avondje golf kan je dan ook afsluiten in onze gezellige cafetaria met een panoramisch zicht over de hele golf. Over materiaal hoef je niet te beschikken alles is hier gratis te gebruiken. Voor groepen hebben we mooie formules met steeds een woordje uitleg vooraf. Deze formules kunnen gecombineerd worden  met onze pastagolf of warme beenham. Zie “groepsformules” voor meer uitleg

Prijzen:

minigolf2» Dagticket *minigolf en snaggolf voor kinderen tot 12 jaar kost 8€
» Dagticket minigolf en midgetgolf voor een volwassene kost 12.5€

* Voor het dagticket minigolf en midgetgolf kan je zowel buiten (18 holes) en zowel binnen (9 holes) spelen zo veel je wil. Voor de midgetgolf kan je 18 holes indoor spelen met natuurlijk alle uitleg over de spelregels (aanrader voor volwassenen).
Kinderen onder 12 jaar kunnen op de 10 holes snaggolf. Meer dan 3 uur golfplezier gegarandeerd.

De golfsimulator!

Een leuke ervaring is ook steeds de golfsimulator. Met echt golfmateriaal en een klein beetje begeleiding kan je eens een slag geven tegen de bal en zie je onmiddellijk hoe ver je bal buiten zou vliegen. Al ooit eens op een echte golfbaan willen spelen maar nog nooit de kans gekregen dan is dit je kans. Bij ons hoef je totaal niet te kunnen golfen om een rondje in New York of Afrika te spelen. Deze kan je reserveren tegen een kostprijs van € 15,00 per half uur ongeacht het aantal personen. En krijg je zin of heb je de microbe te pakken, dan kan je steeds de golfsport bij ons leren. Neem dan gerust een kijkje in onze rubriek golfers en klik op “leren golfen”.


Verjaardagsfeest voor jong en oud

Indoorgolf Hole-in-One biedt zowel jong als oud verschillende verjaardagsfeestjes aan. Er is voor de volwassenen reeds een verjaardagsformule vanaf 12.5 euro tot een heus verjaardagsfeest met onze pastagolf tot 39.5 euro incl. alle dranken. Bij het reserveren van uw verjaardagsfeestje vanaf onze all-in formule krijgt de jarige van ons nog eens een gratis fles cava. Je hoeft totaal geen golfervaring te hebben. Het is de bedoeling om op een leuke verrassende manier het spel te leren ontdekken en men zal vlug merken dat dit in een leuke sfeer zéér gezellig kan zijn.
Voor de verjaardagsfeestjes voor kids tot 14 jaar hebben we ook heel wat in de aanbieding. Een verjaardagsfeestje begint al reeds vanaf 12.5 euro per persoon incl begeleid spel, 2 pannenkoeken of softijsje en 1 drankje tot ons super verjaardagsfeest (formule 4) met een heuse kinderreceptie, kinderchampagne, borrelhapjes, popcorn,… en nog veel meer voor 20 euro per persoon. Neem alvast een kijkje op onze rubriek verjaardagsformules, want daar vindt je alle uitleg van verjaardagsfeesten voor volwassenen en verjaardagsfeestjes voor onze kids tot 14 jaar.

Alvast veel kijkplezier op onze site en vergeet ook niet eens naar onze Facebookpagina te gaan voor vele foto’s, video’s en “like” onze pagina.

Tot binnenkort in onze indoor & outdoorgolf “Hole-in-One”!Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be