Minigolf

Home Contact Prijslijst Verjaardagsfeestjes Groepsactiviteiten

In onze indoor & outdoor golf (minigolf en midgetgolf) kan iedereen terecht voor een leuk dagje onder vrienden, kennissen verenigingen of familie. In totaal beschikken we in onze indoor- en outdoorgolf over 55 holes die zijn verdeeld onder:

  • 9 holes minigolf (binnen);
  • 18 holes minigolf (buiten);
  • 18 holes midgetgolf (binnen);
  • Voor de kinderen 10 holes snaggolf (binnen);

 Zo is er door zijn diverse golfbanen veel ruimte en zijn hier zelden of nooit wachtrijen. Zo geniet je pas echt optimaal van jouw partijtje minigolf! 

Tussendoor kan er steeds iets genuttigd worden in onze cafetaria. Zo is er de mogelijkheid om een pannenkoek, wafel of verschillende ijsjes en ook lekkere warme hapjes te verkrijgen. Dit alles bovendien op ons zuidelijk gelegen terras met loungebanken.

We hebben ook nog een grote ruime, en gratis parking. Vanuit Brugge zijn wij een 15 a 20 minuten verwijderd maar ook vanuit de kust Blankenberge, Heist of Knokke zijn wij vlot binnen 10 a 20 minuten bereikbaar. Vanuit de rand van Roeselare zijn wij 40 minuten verwijderd. Zeker de moeite wetende dat er meer dan 3 uur golfplezier kan worden beleefd! 

Snaggolf, erg leuk voor kinderen!

Wegens het grote succes tijdens de verjaardagsfeestjes hebben wij ook al onze snaggolf spelletjes open gezet voor het grote publiek. Zo zal je nog meer speelplezier kunnen beleven tijdens je bezoek aan onze indoor en outdoor golf Hole-in-One.

Terwijl de ouders zich eventueel wagen aan het uitdagende spel midgetgolf kunnen de kinderen zich volop uitleven met de snaggolf. Het doel van het spel is zo weinig mogelijk punten te behalen. Diegene met de laagste score is de winnaar van de dag.

Er zijn in totaal 10 verschillende spelletjes die gespeeld kunnen worden waaronder 1 bonusronde. Het doel van deze bonusronde is zoveel mogelijk punten te verzamelen om deze in mindering te nemen met alle reeds gescoorde punten van de dag. Het spel is leuk om te combineren bij slecht weer.

De minigolf kan gecombineerd worden met een 9 of 18 holes midgetgolf. Deze is al iets technischer, maar zeker de moeite waard. Je krijgt 2 verschillende clubs waarmee men de bal zo dicht mogelijk bij de vlag moet proberen te spelen, vanaf daar wordt de bal verder geput tot in de hole.

De hindernissen bestaan uit vijvers, zandbunkers, rotsblokken, keien,… Een uitdagend en zéér leuk spel voor jong en oud. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen reeds meedoen. Je hoeft totaal niet te kunnen golfen om hier zo’n rondje te spelen. Dus iedereen is dan ook van harte welkom in onze indoorgolf “Hole-in-One”.

Een dagje of avondje golf kan je dan ook afsluiten in onze gezellige cafetaria met een panoramisch zicht over de hele golf. Over materiaal hoef je niet te beschikken alles is hier gratis te gebruiken. Voor groepen hebben we mooie formules met steeds een woordje uitleg vooraf. Deze formules kunnen gecombineerd worden met onze pastagolf of warme beenham.


Prijzen:

  • Dagticket minigolf + snaggolf voor kinderen tot 12 jaar: 8 euro
  • Dagticket minigolf + midgetgolf voor een volwassene: 12,50 euro

* Voor het dagticket minigolf en midgetgolf kan je zowel buiten (18 holes) en zowel binnen (9 holes) spelen zo veel je wil. Voor de midgetgolf kan je 18 holes indoor spelen met natuurlijk alle uitleg over de spelregels (aanrader voor volwassenen). Kinderen onder 12 jaar kunnen op de 10 holes snaggolf. Meer dan 3 uur golfplezier gegarandeerd.


Verjaardagsfeest voor jong & oud 

Indoorgolf Hole-in-One biedt zowel jong als oud verschillende verjaardagsfeestjes aan. Er is voor de volwassenen reeds een verjaardagsformule vanaf 12,50 euro tot een heus verjaardagsfeest met onze pastagolf vanaf 31,50 euro. Je hoeft totaal geen golfervaring te hebben. Het is de bedoeling om op een leuke verrassende manier het spel te leren ontdekken en men zal vlug merken dat dit in een leuke sfeer zéér gezellig kan zijn.

Voor de verjaardagsfeestjes voor kids tot 12 jaar hebben we ook heel wat in de aanbieding. Een verjaardagsfeestje begint al reeds vanaf 12,50 euro per persoon incl begeleid spel, 2 pannenkoeken of een ijsje en 1 drankje tot ons super verjaardagsfeest (formule 4) met een heuse kinderreceptie, kinderchampagne, borrelhapjes, popcorn,… en nog veel meer voor 20 euro per persoon. Neem alvast een kijkje op onze rubriek verjaardagsfeestjes, want daar vind je alle uitleg van verjaardagsfeestjes voor kinderen. Onder onze rubriek groepsactiviteiten vind je vervolgens alle informatie over de activiteiten voor volwassenen.

Alvast veel kijkplezier op onze site en vergeet ook niet eens naar onze Facebookpagina te gaan voor vele foto’s, video’s en “like” onze pagina.

Tot binnenkort in onze indoor- & outdoorgolf “Hole-in-One”!