class="page-template-default page page-id-19 page-parent page-child parent-pageid-17 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Verjaardagsfeestjes

Indoorgolf Hole in One biedt u verschillende mogelijkheden aan om uw verjaardag op een sportieve, maar toch ontspannende en vooral onvergetelijke manier te beleven. Onze verjaardagsfeestjes zijn er zowel voor jong als oud. Ze voorzien u van drie uur speeltijd waarbij u kunt kiezen tussen zowel minigolf als midgetgolf en één van onze simulators. Voor onze kinderen tot 14 jaar spelen we met onze snaggolf en voor de volwassenen met echt golfmateriaal. Kies hieronder voor de verjaardagsformule van uw keuze door te klikken op één van de foto’s.

Verjaardagsfeestjes voor volwassenen (klik foto)

verjaardagsformules-volwassenen

 

 

 

 

 

 

Verjaardagsfeestjes voor kinderen (klik foto)

verjaardagsformules-kinderen

 

 

 

 

 

 

Verjaardagsfeest voor volwassenen

Voor de verjaardagsfeesten voor volwassenen starten we met jullie te verwelkomen met een glaasje cava. Na het glaasje wordt er op de green uitleg gegeven over de 2 verschillende clubs, de juiste handgrip en het spel om daarna te starten met een leuke competitie. Naargelang het verjaardagsfeest of de gekozen verjaardagsformule kunt u de gewenste consumpties bestellen. Na het korte spel starten we met het lange spel. Een verjaardagsfeest is pas geslaagd als je je eens kan uitleven op één van onze golfsimulatoren. We sluiten de verjaardagsfeestjes dan ook af aan de simulator met een laatste consumptie.

Prijzen en formules klik hier

Verjaardagsfeestjes voor kids tot en met 14 jaar

Voor onze jongeren tot en met 14 jaar zijn er ook terug verschillende verjaardagsfeestjes of formules. Kinderen worden een klein half uurtje rond begeleid in onze indoor en zelfs bij droger weer outdoor. We leggen de spelregels van zowel de indoor minigolf als outdoor minigolf uit. Ook zijn er snaggolf spelletjes waar kinderen de kneepjes van het echte golfspel op een spelende wijze leert ontdekken. De kinderen zijn 2.5u actief bezig om alles te kunnen uitspelen. Tijdens onze verjaardagsfeestjes worden er steeds 2 pannenkoeken of een softijsje en een drankje voorzien.

Naargelang de gekozen verjaardagsformule kunnen dit meerdere drankjes zijn. Het laatste half uur van het verjaardagsfeestje spelen we steeds in groep op onze golfsimulator als deze extra optie is gekozen. Onder begeleiding mogen de kids met een echte golfbal en golfclub zich eens uitleven tegen de bal. Eindigen doen we met de uitslag van de minigolf en naargelang de formule delen we ook de verrassingen uit aan alle kinderen. Voor vele foto’s, video’s en reacties breng eens een bezoekje op onze Facebookpagina.

Formules en prijzen klik hierKlik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be