Golfers

Home Contact Prijslijst Reserveer Online Start to Golf Privélessen Teambuilding

Golfervaring of niet?

Indoorgolf Hole-in-One is er zowel voor startende golfers en reeds gevorderde golfers. Men kan bij Hole-in-One alle golfvaardigheden leren. Met onze drivingrange, 1000m² put- en chippinggreen, bunkerafslag en 2 professionele golfsimulators waarvan één Trackman met meer dan 275 verschillende golfbanen van over de hele wereld.

Door de hoog technologische radarcamera’s leest men de snelheid, hoogte, spin,… van uw bal en projecteert deze op het grote scherm waardoor de bal zo’n realistische vlucht maakt zoals men buiten zou slaan. Voor de gevorderde golfer een zéér grote aanrader om zijn golfswing aan te passen en te verbeteren.

We nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen vanuit onze loungezetels waar men kan genieten van een hapje en een drankje. We hopen u te mogen ontvangen en kijken uit naar uw bezoek!Het behalen van uw GVB bij indoorgolf Hole-in-One

Indoorgolf Hole-in-One biedt u eveneens de mogelijkheid om het zogenaamde golfvaardigheidsbewijs of GVB te behalen. Het golfvaardigheidsbewijs is een getuigschrift dat werd ingevoerd door de koninklijke Belgische Golf Federatie en heeft als doel om universele golfregels op te leggen aan iedereen die deze fantastische sport wenst te beoefenen.

Het golfvaardigheidsbewijs wordt uitsluitend verstrekt aan spelers die kunnen aantonen dat ze over zowel voldoende theoretische als praktische kennis beschikken.

Wilt u graag meer weten over het golfvaardigheidsbewijs en hoe u deze kunt behalen bij indoorgolf Hole-in-One? Neem dan geheel vrijblijvend contact ons op of kom even langs op onze locatie.