class="page-template-default page page-id-2 page-parent mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Golfers

Golfervaring of niet?

home-golfers-1Indoorgolf Hole-in-One is er zowel voor startende golfers en reeds gevorderde golfers. Men kan bij Hole-in-One alle golfvaardigheden leren. Met onze drivingrange, 1000m² put en chippinggreen, bunkerafslag, de 2 professionele golfsimulators met elk zo’n 40 verschillende golfbanen van over de hele wereld. 

Door de hoog technologische camera’s leest men de snelheid, hoogte, spin,… van uw bal en projecteert deze op het grote scherm waardoor de bal zo’n realistische vlucht maakt zoals men buiten zou slaan. Voor de gevorderde golfer een zéér grote aanrader om zijn golfswing aan te passen en te verbeteren.

home-golfers-2

Ook jeugdspelers zijn van harte welkom, Met jeugdlessen de woensdagnamiddagen en iedere vrijdagavond. We nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen vanuit onze loungezetels waar men kan genieten van een hapje en een drankje. We hopen u te mogen ontvangen en kijken uit naar uw bezoek!


Het behalen van uw GVB bij indoorgolf Hole-in-One

Indoorgolf Hole-in-One biedt u eveneens de mogelijkheid om het zogenaamde golfvaardigheidsbewijs of GVB te behalen. Het golfvaardigheidsbewijs is een getuigschrift dat werd ingevoerd door de koninklijke Belgische Golf Federatie en heeft als doel om universele golfregels op te leggen aan iedereen die deze fantastische sport wenst te beoefenen. Het golfvaardigheidsbewijs wordt uitsluitend verstrekt aan spelers die kunnen aantonen dat ze over zowel voldoende theoretische als praktische kennis beschikken. Wilt u graag meer weten over het golfvaardigheidsbewijs en hoe u deze kunt behalen bij indoorgolf Hole-in-One? Breng dan snel een bezoekje aan deze pagina en kom er meteen alles over te weten!


Laat nu uw grip vernieuwen bij indoorgolf Hole-in-One!

Vanaf heden kunt u bij indoorgolf Hole-in-One eveneens terecht voor het vernieuwen van van uw grip. Algemeen wordt aangeraden om uw grip één keer per ja of na gemiddeld 40 flights te laten vernieuwen. Op deze manier voorkomt u dat de grips hun grip verliezen waardoor deze al eens durven door te draaien in de hand. Wij bieden u wat dat betreft nu de perfecte oplossing door gebruik te maken van de zogenaamde PURE grips, één van de betere grips die tot dusver op de markt verkrijgbaar zijn! Meer weten? Aarzel dan niet langer en bezoek snel onze regrippen pagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

regrippenKlik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be