Prijslijst golfers

Home Contact Prijslijst Reserveer Online Start to Golf Privélessen Teambuilding

Dagticket – greenfee: € 12,50
Met het dagticket kan je een hele dag komen practicen op onze indoor putting en chippinggreen, drivingrange inclusief ballen.


Half uur spelen op de golfsimulator: € 15,00
De simulator kan gereserveerd worden ongeacht de aantal personen. Deze kan geboekt worden voor drivingrange om uw swing te analyseren, juiste balvlucht met iedere club te leren kennen, uw carry te ontdekken, driverafstand perfect ontdekken, de fout van fade of draw te ontdekken, enz…

Liever met een aantal vrienden een 18 holes spelen op één van de 275 verschillende golfbanen van over de hele wereld? Ook dat is mogelijk! De golfsimulator kan al geboekt worden vanaf een half uur. Wens je vooraf op te warmen op de putting of chipping green of in de netten? Dan kan er daarvoor indien gewenst nog een extra dagticket worden aangekocht.


Half uur les op de golfsimulator: € 35,00


10 beurtenkaart: € 250,00
Deze kaart is geldig voor 10 uur golfsimulator. Een beurt kan met een onbeperkt aantal mensen gespeeld worden. De beurtenkaart blijft geldig tot en met 31/12/2024. Daarna eventueel verlengbaar op nieuwe locatie.


10 lessenkaart: € 330,00
Krijg 10 lessen (10 x 1/2u) op één van onze golfsimulatoren of op de putting- en chippinggreen voor het korte spel. De beurtenkaart blijft geldig tot en met 31/12/2024. Daarna eventueel verlengbaar op nieuwe locatie.


Maandabonnementen:

Starters: € 79,00 per maand

Dit maandabonnement heeft u recht op 1 maand onbeperkt gebruik van de putting en chipping, maar ook de afslagkooien. In dit abonnement zit er ook een volledig programma uitgewerkt met 4 verschillende programma’s van telkens 30 a 45 minuten per oefening. Alles wordt uitgelegd en er is ook steeds begeleiding wanneer nodig.

Challenger: € 99,00 euro per maand

Dit maandabonnement heeft u recht op 1 maand onbeperkt gebruik van de putting en chipping, maar ook de afslagkooien. In dit abonnement zit er ook een volledig programma uitgewerkt met 5 verschillende programma’s van telkens 30 a 45 minuten aan oefening waarvan 1 oefening één uur op de simulator. Alles wordt uitgelegd en er is ook steeds begeleiding wanneer nodig.

Pro: € 119,00 euro per maand

Dit maandabonnement heeft u recht op 1 maand onbeperkt gebruik van de putting en chipping, maar ook de afslagkooien. In dit abonnement zit er ook een volledig programma uitgewerkt met 6 verschillende programma’s van telkens 30 a 45 minuten aan oefening. waarvan 2 oefening van telkens één uur op de simulator. Alles wordt uitgelegd en er is ook steeds begeleiding wanneer nodig.

Voorwaarden:
Beurtenkaarten en/of lessenbeurten kunnen doorgegeven worden aan andere personen mits toestemming van persoon die deze heeft aangekocht. Dit kan via e-mail of telefonisch. Bij geen toestemming kan dit geweigerd worden.