Privélessen

Home Contact Prijslijst Reserveer Online Start to Golf Privélessen Teambuilding

Wij geven in onze indoor ook privélessen met begeleiding. Deze gaan steeds door op onze golfsimulator waar men iedere slag kan analyseren, herbekijken en terugspoelen om visueel uw fouten te leren ontdekken. Vandaag de dag is les geven zonder de bestaande technologie niet meer weg te denken. Wij weten ondertussen door ervaring dat golfers 3 keer vlugger leren golfen of hun fouten leren kennen door gebruik te maken van onze Trackman golfsimulator.

Door de immens grote feedback of informatie die men krijgt worden lessensessies van een half uur gegeven. De ideale plaats om de winterperiode te overbruggen. Onze lessen kunnen zelf geboekt worden via onze “online reserveren” of neem contact op met ons om een les te reserveren.

privélessen

Iedereen is bij ons welkom!

Wij zijn een onafhankelijke golfacademy, voor zowel beginners tot gevorderden. Bij ons kan iedereen terecht. Kom vrijblijvend langs en we verwelkomen je graag met een woordje uitleg. Je zal versteld staan van wat je hier allemaal kan doen om die mooie golfsport ook in de minder warmere dagen te kunnen blijven beoefenen.

De prijs voor een les bedraagt 35 euro per half uur inclusief golfsimulator en golfballen. Wenst u, uw video en beeldmateriaal mee te nemen naar huis? Dat kan! Maak een gratis login aan bij Trackman en u ontvangt al het beeld- en analysemateriaal rechtstreeks op uw app!