class="page-template-default page page-id-9 page-parent page-child parent-pageid-2 mega-menu-menu-first mega-menu-menu-first-mobile">
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Privélessen

 

Privélessen met professionele begeleiding

Wij geven in onze indoor ook privélessen met begeleiding. Deze gaan steeds door op onze golfsimulator waar men iedere slag kan analyseren, herbekijken en terugspoelen om visueel uw fouten te leren ontdekken. Vandaag de dag is les geven zonder de bestaande technologie niet meer weg te denken. Wij weten ondertussen door ervaring dat golfers 3 keer vlugger leren golfen of hun fouten leren kennen door gebruik te maken van onze golfsimulator.

Door de immens grote feedback of informatie die men krijgt worden lessensessies van een half uur gegeven. De ideale plaats om de winterperiode te overbruggen. Onze lessen kunnen zelf geboekt worden via onze “online reserveren” of neem contact op met ons om een les te reserveren.

Iedereen is bij ons welkom!

Wij zijn een onafhankelijke golfacademy, voor zowel beginners tot gevorderden. Bij ons kan iedereen terecht. Kom vrijblijvend langs en we verwelkomen je graag met een woordje uitleg. Men zal versteld staan wat men hier allemaal kan doen om die mooie golfsport ook in de minder warmere dagen te overbruggen.

Prijs voor een les = 30 euro per half uur incl. golfsimulator en golfballen. Wenst u, uw video en beeldmateriaal mee te nemen naar huis? Dat kan, breng gerust uw USB-stick mee!

Onze start to golf pakketten

Indoorgolf Hole-in-One biedt u 3 verschillende pakketten aan voor ieder wat wils. We starten met onze “birdie” basiscursus tot onze uitgebreide “Hole-in-One” cursus. Deze cursussen zijn volledig privé. Hier komen geen groepsmomenten aan te pas.

Maak hieronder alvast uw keuze:

 

 

GVB behalen

Na het volgen van één van onze cursussen kunnen we overgaan naar het theorie-examen met opeenvolgend het korte en lange spel in onze indoor. Na het behalen van dit onderdeel zullen wij ons baanexamen kunnen afleggen die steeds doorgaat in één van onze samenwerkende golfclubs. Onze Eagle of Hole-in-One cursus zit er reeds een baanverkenning in wat héél wat voordelen heeft naar het baanexamen toe.

Neem gerust een kijkje op onze pagina “wat na de cursus” Daar wordt alles mooi uitgelegd wat de volgende stappen zijn na het volgen van de cursus. Al onze leden worden het eerste jaar lid van @tgolf of vrije golfer ook genoemd. Zo krijgen zij de kans om op zoveel mogelijk verschillende clubs te kunnen spelen door middel van het betalen van een greenfee (dagticket). Daarna kan de keuze gemaakt worden om vrije golfer te blijven of in één van de vele golfclubs lid te worden.Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be