Teambuilding

Home Contact Prijslijst Reserveer Online Start to Golf Privélessen Teambuilding

Bij Hole in One te Maldegem verwelkomen we graag bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een geschikte locatie om een fijne, ontspannende en toch productieve teambuilding te beleven. In onze unieke zaak kunt u samen met de andere medewerkers van uw bedrijf genieten van al het moois dat de golfsport te bieden heeft. Er worden door ons dan ook verschillende formules aangeboden waarbij u niet alleen een balletje kunt slaan, maar ook kunt genieten van een lekkere maaltijd. Zou u graag ook een vergadering willen inlassen in uw teambuilding? Ook dat is uiteraard perfect mogelijk. Gratis gebruik van onze prachtige vergaderzaal is dan ook in elke teambuilding inbegrepen. Vergaderen in onze vergaderzaal is bovendien mogelijk vanaf 08h00 ’s ochtends.

teambuilding

Teambuilding Formule 1 (14,50 euro / persoon)

» 2,5 uur gegarandeerd amusement voor alle deelnemers;
» Wij verwelkomen u en geven u ongeveer 10 minuten uitleg over de spelregels;
» Vrij indoor & outdoor golfen;
» Tijdens het spel kunt u steeds genieten van een hapje en een drankje van onze drankenkaart;
» U kunt gedurende 30 minuten spelen op onze golfsimulator;

De teambuilding formule 1 van Hole in One is geschikt voor groepen van 6 tot 40 personen in de indoor en van 6 tot 80 personen outdoor. De kostprijs voor het boeken van deze teambuilding formule bedraagt 14.5 euro per persoon.


Teambuilding Formule 2 (19,50 euro / persoon)

» 2,5 uur gegarandeerd amusement voor alle deelnemers;
» Een lekker welkomstdrankje bij aankomst;
» 10 minuten uitleg over de spelregels;
» 2 uur vrij golfen in onze indoorgolf;
» 30 minuten op onze unieke golfsimulator;
» 1 extra consumptie gedurende het spel;

U kunt ervoor kiezen om deze teambuilding formule van Hole in One te boeken voor groepen van tussen de 4 en 40 personen. De kostprijs voor het boeken van deze teambuilding bedraagt 19,50 euro per persoon.


Teambuilding Formule 3 (39,50 euro / persoon)

» 3 uur gegarandeerd amusement voor alle deelnemers;
» Een lekker welkomstdrankje bij aankomst;
» 30 minuten uitleg over de spelregels;
» 2 uur vrij golfen in onze indoorgolf;
» 1 uur op onze unieke golfsimulator;
» Frisdranken en bieren incl. gedurende de teambuilding (max 3 uur);

Deze teambuilding formule is geschikt voor groepen van 4 tot 40 personen. De kostprijs voor het boeken van deze teambuilding formule bedraagt 39.5 euro per persoon.


Teambuilding Pastagolf Arrangement
(18,50 euro / persoon + formule)

U kunt er eveneens voor kiezen om ons teambuilding pastagolf arrangement te boeken. In dit geval dient u eerst een keuze te maken uit één van de drie bovenstaande teambuilding formules die worden aangeboden. Als extra geniet u tijdens of na het golfen van een lekkere spaghetti bolognaise met een bijbehorend wijntje of een andere consumptie volgens de drankenkaart.

U kunt ervoor kiezen om dit teambuilding arrangement van Hole in One te boeken voor groepen bestaande uit 6 tot 40 personen. De kostprijs voor dit arrangement bedraagt 18,50 euro per persoon (plus de kostprijs van de gekozen formule + dranken).

teambuilding

Teambuilding arrangement met ambachtelijke beenham
(34 euro / persoon + formule)

Bent u toch niet zo’n fan van pasta of geeft u gewoon de voorkeur aan iets anders? In dat geval is er nog ons fantastische arrangement met warme, ambachtelijke beenham à volonté! Ook hierbij dient u in eerste instantie een keuze te maken tussen de verschillende formules die worden aangeboden. Tijdens of na het golfen serveren we jullie onze heerlijke, warme beenham, uiteraard in combinatie met een lekker wijntje of een andere consumptie volgens de drankenkaart.

De ambachtelijke beenham wordt geserveerd samen met een koud groenten buffet evenals fruit (perziken en peren) en verschillende sauzen. Op vlak van sauzen zult u een keuze kunnen maken tussen onder meer de warme zigeunersaus evenals cocktailsaus, mayonaise en tartaarsaus. Uiteraard is er ook brood voorzien evenals een lekkere aardappel- en spirellisalade. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 8 tot 40 personen en kan worden geboekt voor een prijskaartje vanaf 34 euro per persoon (plus de kostprijs van de gekozen formule + dranken).

Hoe verloopt een teambuilding bij Hole in One? 

Op het ogenblik dat u een teambuilding boekt bij indoorgolf Hole in One zult u kunnen vaststellen dat deze bijzonder toegankelijk is voor iedereen die er aan deelneemt, ongeacht de ervaring waar de persoon in kwestie al dan niet over beschikt. Vooraleer er wordt van start gegaan ontvangt iedereen dan ook steeds een uitgebreid woordje uitleg met betrekking tot de spelregels, de houding evenals de swing. Gedurende deze uitleg vinden er verschillende oefenmomenten plaats zodat er kan worden bijgestuurd waar nodig. Na afloop van de oefenmomenten wordt er gestart met het spel zelf. 

Indien u dat wenst is het zelfs mogelijk om een competitie te organiseren waarbij er gebruik wordt gemaakt van een puntentelling. Op deze manier komt ook het uitdagende, competitieve karakter van de teambuilding om de hoek loeren! 

De groep zal tijdens de teambuilding worden opgedeeld in kleinere groepjes bestaande uit drie of vier personen. Deze groepjes worden verdeeld over de volledige hal op diverse afslagplaatsen. Er wordt gewerkt met een doorschuifsysteem wat er voor zorgt dat iedereen op hetzelfde moment kan starten en uiteindelijk ook gelijktijdig kan eindigen.

Naargelang de gekozen teambuilding formule komen wij in tussentijd ook rond met hapjes en drankjes. Na afloop van het spel worden de punten geteld en wordt er bekend gemaakt wie de winnaar is van de teambuilding! 

Het eindigen van de teambuilding doen we op één van de golfsimulators. Hier wordt een woordje uitleg gegeven over ‘golf’ in het algemeen en is het ook mogelijk om vragen te stellen. Er zal verder een kleine demo worden gegeven van de verschillende soorten materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Vervolgens krijgt iedereen de mogelijkheid om individueel zijn of haar kans te wagen op de golfsimulator.

Ook tijdens het golfen kan er eventueel een kleine competitie worden uitgewerkt. In dit geval is de persoon die de verste afstand weet te slaan de winnaar. U kunt er rekening mee houden dat onze teambuilding formules tussen de 2,5 & 3 uur duren. Heeft u gekozen voor een formule met maaltijd? Dan duurt de totale teambuilding nog ongeveer 1 uur langer.


Budgetvriendelijke teambuilding

Zou u graag voor uw bedrijf een teambuilding willen organiseren, maar bent u daarvoor op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Ook in dat geval bieden wij u van Hole in One precies datgene waar u naar op zoek bent! Voor een kostprijs van slechts 12.5 euro per persoon is het namelijk mogelijk om bij ons te komen minigolfen en midgetgolfen de hele dag lang! Dit leuke spelletje wordt gewaardeerd door iedereen en bezorgt u ongetwijfeld een zeer fijne en ontspannende teambuilding met de collega’s.

Wij beschikken zowel over een indoor als over een outdoor minigolf onderdeel welke in totaal bestaat uit een mooie 27 holes. Ondanks het feit dat onze minigolf het ontdekken zeker de moeite waard is raden we aan bedrijven die een teambuilding wensen te organiseren toch aan om een keuze te maken uit één van onze speciale groepsformules voor bedrijven en verenigingen. Zo haalt u namelijk pas echt het maximale uit uw teambuilding bij indoorgolf Hole in One!


Kom met de golfbus naar Hole in One!

Is de afstand voor jullie iets te ver? Kunt u geen BOB slachtoffer vinden? Geen probleem! Ook daar hebben wij de oplossing voor! Wij komen jullie halen op een afgesproken plaatst (bijvoorbeeld een parking bedrijf, vereniging,…) en brengen jullie na afloop van de teambuilding zonder zorgen terug naar de plaats van vertrek. Op deze manier haalt u pas echt het maximale plezier uit uw teambuilding en hoeft u zich ook over het vervoer geen zorgen meer te maken!

  • Tarieven tot 8 personen zijn te verkrijgen op aanvraag.
  • Tarieven tot 20 personen zijn te verkrijgen op aanvraag.

Ook grotere groepen zijn natuurlijk van harte welkom! Hier maken we vrijblijvend een aangepaste prijs voor. Stuur ons daarvoor gerust een e-mail of contacteer ons door te bellen naar het nummer 0496-68-20-10!