Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Prijslijst

Dagticket

Onbeperkt spelen op onze 18 holes outdoor en 9 holes indoor en 18 holes op onze indoor midgetgolf of kinderen onder 12 jaar op de 10 holes snaggolf:
Kinderen tot 12 jaar : € 5,00
Volwassenen : € 8,00

 Golfsimulator per 1/2 uur (prijzen geldig van 1 april tot 1 september)

2 personen :  € 7,50/pp
3 personen :  € 5,00/pp
4 personen of meer :  € 3,00/pp


Prijslijst Golfers

Dagticket – greenfee: € 10,00
Met het dagticket kan je een hele dag op onze indoor putting en chippinggreen, drivingrange incl ballen.

1/2u golfsimulator: € 15,00
De simulator kan gereserveerd worden ongeacht de aantal personen. Deze kan geboekt worden voor drivingrange om uw swing te analyseren, juiste balvlucht met iedere club te leren kennen, uw carry te ontdekken, driverafstand perfect ontdekken, de fout van fade of draw te ontdekken, enz… Of met een aantal vrienden een 18 holes spelen op één van de 40 verschillende golfbanen van over de hele wereld. De golfsimulator kan al geboekt worden vanaf een 1/2u.

1/2u les op de simulator : € 30,00

Word nu lid van Indoorgolf Hole-in-One en geniet van de vele voordelen:

Lidkaart is steeds 1 jaar geldig: € 149,00
Na het betalen van uw lidkaart kan je genieten van onze indoorfaciliteit. Deze start steeds vanaf de 1ste van de maand. Men kan gebruik maken van zowel onze putting en chippinggreen tot onze afslagkooien waar onze golfballen onbeperkt en gratis gebruikt kunnen worden. Ook tips en tricks tijdens uw oefenmoment behoren tot onze service.
Iedereen krijgt reeds 2 uur gratis golfsimulator en ook de kans om onze zéér voordelige beurtenkaarten aan te schaffen zoals:

1/2 u les op de simulator: € 30,00

1 u op de simulator: € 20,00

10 beurtenkaart: € 150,00
Deze kaart is geldig voor 10 x 1 uur golfsimulator. Een beurt kan met onbeperkt aantal mensen bespeeld worden. Ieder startend uur is één beurt. De beurtenkaart blijft onbeperkt geldig en kan meegenomen worden naar het volgende jaar mits betaling van uw lidgeld.

36 beurtenkaart: € 495,00
Deze kaart is geldig voor 36 x 1 uur golfsimulator. Een beurt kan met onbeperkt aantal mensen bespeeld worden. Ieder startend uur is één beurt. De beurtenkaart blijft onbeperkt geldig en kan meegenomen worden naar het volgende jaar mits betaling van uw lidgeld.

10 lessenkaart: € 250,00
Krijg 10 lessen (10 x 1/2u) op één van onze golfsimulatoren of op de putting en chippinggreen voor het korte spel. De beurtenkaart blijft onbeperkt geldig en kan meegenomen worden naar het volgende jaar mits betaling van uw lidgeld.

Voorwaarden:

Na 1 jaar kan de ledenkaart terug hernieuwd worden en worden uw beurten terug actief gezet.
Bij het niet hernieuwen van uw ledenkaart kunnen uw resterende beurten niet meer aan voordelige prijs worden opgenomen en worden deze omgezet naar de niet-leden prijs.

Ledenkaarten staan op naam en zijn niet overdraagbaar naar andere personen. Beurtenkaarten kunnen dus niet doorgegeven worden aan anderen, noch familie, vrienden of collega’s.

Leden kunnen niet-leden steeds uitnodigen om samen te spelen en gebruik te maken van de ledenkaart.

 Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a (parking Carrefour)
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be