Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Teambuilding

Wij verwelkomen uw bedrijf, vereniging of vriendenkring in de allereerste indoorgolf in België. In deze unieke zaak organiseren wij een leuke 3 uur, of met onze pastagolf een 3u1/2 durende teambuilding. U hoeft totaal geen golfervaring te hebben om in onze indoor te komen spelen. Wij tonen jullie het hele spel alles voor en na een paar balletjes oefenen gaan we van slag. We starten met het midgetgolfspel wat zo’n uurtje in beslag neemt. Naargelang de formule komen wij ook eens rond voor een drankje te consumeren.

Na het midgetspel gaan we over naar de lange slag in de netten waar we in groepjes telkens een emmertje ballen slaan. Ook daarbij met de nodige uitleg. Is iedereen goed opgewarmd dan gaan we over tot een spelletje op één van onze simulatoren waar men met echt materiaal u eens volledig mag laten gaan. Echt de moeite waard. Hieronder kunt u de verschillende formules terugvinden die wij voor een teambuilding aanbieden.

teambuilding1

Teambuilding Formule 1

Wij verwelkomen u graag en geven u een woordje uitleg op de green over putting en chipping, aansluitend een wedstrijdje op onze 9 holes Pitch & Putt. U kunt ook gebruik maken van onze indoor en outdoor minigolf. We zetten de golfsimulator een 1/2u ter beschikking voor jullie.
Prijs: €10,00 per persoon ( voor groepen van 4 tot 40 personen)

 


Teambuilding Formule 2

Wij verwelkomen u graag met een glaasje cava. Na het glaasje geven we een woordje uitleg op de green over putting en chipping, aansluitend een wedstrijdje op onze 9 holes Pitch & Putt. Ondertussen wordt er nog eens een consumptie opgeschreven. Na het korte spel gaan we dan van slag op de korte drivingrange om daarna over te schakelen en uitleg te krijgen van de golfsimulator. Vervolgens spelen we een half uurtje op één van onze golfsimulatoren. We sluiten af met de bekendmaking van de winnaar van jullie teambuilding. Een teambuilding duurt +/- 2,5u.
Prijs: € 15,00 per persoon (voor groepen van 4 tot 40 personen)


Teambuilding Formule 3

Wij verwelkomen u graag met een glaasje cava. Na het glaasje geven we een woordje uitleg op de green over putting en chipping, aansluitend een wedstrijdje op onze 9 holes Pitch & Putt. Ondertussen wordt er nog eens een consumptie opgeschreven. Na het korte spel gaan we dan van slag op de korte drivingrange om daarna over te schakelen, bij een pintje of iets fris, uitleg te krijgen van de golfsimulator. Vervolgens spelen we een “dichtst bij de vlag” op één van onze golfsimulatoren. We sluiten af met nog een drankje en de bekendmaking van de winnaar van jullie teambuilding. Tijdens de teambuilding zijn alle dranken inbegrepen. Een teambuilding duurt +/- 3u
Prijs: € 25,00 per persoon ALL-IN (voor groepen van 4 tot 40 personen)

 


Teambuilding Formule 4

Wij verwelkomen u graag met een glaasje cava. Na het glaasje geven we een woordje uitleg op de green over putting en chipping, aansluitend een wedstrijdje op onze 9 holes Pitch & Putt. Ondertussen wordt er nog eens een consumptie opgeschreven. Na het korte spel gaan we dan van slag op de korte drivingrange om daarna over te schakelen, bij een pintje of iets fris, uitleg te krijgen van de golfsimulator. Vervolgens spelen we een “dichtst bij de vlag” op één van onze golfsimulatoren. We sluiten af met nog een drankje en de bekendmaking van de winnaar van jullie teambuilding. Wij reserveren na of tijdens de teambuilding naargelang het uur een overheerlijke Spaghetti Bolognaise inclusief een bijpassend wijntje. Een teambuilding duurt +/- 4u inclusief diner. Tijdens de teambuilding en diner zijn alle dranken inbegrepen.
Prijs: € 39,00 per persoon (voor groepen van 4 tot 40 personen)


teambuilding3

Opties bij iedere formule:
– Alles is bespreekbaar
– Broodjes, mini sandwiches, lichte lunch,…
– Vergaderzaal, outdoor minigolf of indoor minigolf


Met de golfbus naar ons?

Is de afstand voor jullie iets te ver? Kunt u geen BOB slachtoffer vinden? Geen probleem! Ook daar hebben wij de oplossing voor! Wij komen jullie halen op een afgesproken plaatst (vb parking bedrijf, vereniging,…) en wij brengen jullie zonder zorgen terug op plaats van vertrek.

Tarieven tot 8 personen:
» Gent : € 150,-
» Brugge : € 150,-
» Antwerpen : € 210,-
» Brussel : € 230,-

Tarieven tot 20 personen:
» Gent : € 210,-
» Brugge : € 210,-
» Antwerpen : € 285,-
» Brussel : € 315,-

Ook grotere groepen zijn natuurlijk van harte welkom, hier maken we vrijblijvend een aangepaste prijs voor. Stuur ons gerust een mailtje of contacteer ons via telefoon.Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour doorheen onze indoorgolf.


Indoorgolf Hole-in-one
Brielstraat 81/a (parking Carrefour)
9990 Maldegem
België

Locatie bekijken

Onthaal:
Telefoon: 0032.496-68-20-10
Email: info[@]hole-in-one.be